Expressen och AB: soppa på några spikar


2013-01-28
Måndagens kvällstidningar innehåller en hel del text men går mest på tomgång. Som alltid är det av intresse att notera vad som inte nämns, och i dag visar det sig att den tunga Ulf Lingärde-promemorian, som båda tidningarna har på sina bord, över huvud taget inte nämns, och heller inte det faktum att den av polisen hörde förre polismannen Anti Avsan kommit bort i hanteringen.
Att både promemorian och Avsan så totalt skippas av de båda tidningarna och av de många personer som intervjuats känns närmast overkligt.
Låt se: dessa uppgifter, som alltså båda har lagts fram av mig, har en trovärdighet och en body som saknas i måndagstidningarnas mycket odokumenterade material. Promemorian har funnits hos rikskrim sedan 1993. Den inkom närmare bestämt den 30 juni, medan dåvarande piketpolisen, sedermera rådmannen vid Stockholms Tingsrätt och moderate ledamoten av Sveriges riksdag, Anti Avsan, den 14 juni 1993 hade inkallats för ett förhör i Palmeärendet, vilket senare hemligstämplades.
Det känns som en händelse som ser ut som en tanke. Promemorian Ai. 318-93 är ett mycket konkret dokument, vars viktigaste inslag är de 15 F-namnen, ingående i en konkret konspiration, aldrig kommenterad av rikskrim eller RÅ.
Och förhöret med Avsan tillkom, hos Hans Ölvebro, flera månader efter de åtta förhören med Palmemordets huvudvittnen, de unga kvinnorna Anki och Anneli. Uppenbarligen har Ölvebro till slut känt sig tvungen att höra Avsan, sedan han, Ölvebro, från november 1992 över huvud taget känt djup olust inför hela affären Avsan och handlagt denna affär med ovillig vänster hand: Avsan konfronterades aldrig med Anki och Anneli, trots att en sådan konfrontation mycket enkelt hade kunnat arrangeras. Anki konfronterades vid ett tillfälle, men då fanns Avsan inte med bland de sex uppställda männen. Det är inte känt vem av dessa män som påstods vara den misstänkte i Palmemordet.
Och kanske det väsentliga i denna affär: ingen, alltså inte heller i dag, har till mig sagt att Avsan inte har skjutit Palme. Ingen, inte t ex nuvarande förundersökningsledaren Kerstin Skarp, som i dag påstår att ”vi har ingenting som heter polisspåret”.
När Leif GW Persson ger sin oförytterliga mening om Palmemordet säger han, i dag liksom tidigare:
”Vilka som utför det rent praktiskt? Ja det är personerna i deras /offrens/ närhet som har ett militärt och säkerhetspolitiskt förflutet. De har kunskap om offret och tillgång till offret.”
Dvs, som jag vid flera tillfällen understrukit, just den uppsättning av personer som återfinns i Ai. 318-93: poliser, militärer och säkerhetspoliser. GW nämner numera sällan poliser i den öppna verksamheten, men vid varje årsdag av mordet har han i TV nämnt dessa poliser först.
Men GW tas inte där han släpps. Han tar upp de bitar som för dagen passar, men ingen ska inbilla mig att inte GW noggrant läst denna promemoria, som är det mest eldfängda dokumentet som finns innanför de orangeröda pärmarna. Skulle GW ha missat det? När han bara haft att begära fram den rätta pärmen?
För övrigt välkomnar jag gode vännen och utredaren Pertti Poutiainen in i dagsdebatten. Pertti säger till Expressen, lugnt och eftersinnande:
Det finns mycket som pekar i riktningen att det skedde en avsiktlig fördröjning av mordspaningen. Det finns även antydningar om att mordet var organiserat på något vis, och där kan poliser vara inblandade eller militären.
Ingen som läst bröderna Poutiainens ”Inuti labyrinten” kastar polisspåret på tippen. Kjell-Olof Feldt läste boken en gång och slog larm.
Låt mig ge ett förslag till Kerstin Skarp:
Om du inte ser något polisspår, frisläpp då utskriften av Ölvebro-förhöret med Anti Avsan!
Det är över huvud taget en skandal att den svenska allmänheten inte ska få läsa vad den djupt involverade Avsan sagt i förhör.
Av dagens pressklipp att döma tycks de flesta slå till reträtt beträffande nära nog alla spår i Palmeärendet.
Min bok ”Palmemordet: Affären Anti Avsan” säljs, under stor efterfrågan, slut från förlaget.
Sven Anér 

273 kommentarer:

 1. "Om du inte ser något polisspår, frisläpp då utskriften av Ölvebro-förhöret med Anti Avsan!"

  Ha, ha, ha! Lysande, Sven.

  SvaraRadera
 2. Ja varför mörkar man detta med Avsan bla om det är ett helt iskallt spår som dom nu påstår.
  Släpp på Avsans förhör och berätta om hans Alibi för Mordkvällen.

  SvaraRadera
 3. Anna Hages vittnes uppgifter stämmer exakt in på A A och dessa uppgifter lämnar Anna Hage tidigt i utredningen.
  Hade det inte varit för finska flickorna så hade vi säkert inte kännt till A A.

  Så vi har alltså 3 vittnes observationer varav 2 direkt pekar ut A A.

  Vad har vi mot Krister Pettersson? Ingenting

  Men Polisspåret är helt iskallt haha det kan f...n inte bli varmare.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Särskriv inte sammansatta ord som "vittnesuppgifter"; betydelsen blir ofta en annan än den du förmodligen avser. Ta dig sedan en pseudonym om du inte vill skriva under ditt riktiga namn. "Haha" skulle fungera.

   Radera
  2. Mr Magnus "haha" Johansson. Var du ordningsman i skolan...?

   Radera
  3. De finska flickorna pekar inte alls ut AA. Är du inte läskunnig? Läs själv i GK:s betänkande, sidan 402.

   Radera
  4. Anonym: "Mr Magnus "haha" Johansson. Var du ordningsman i skolan...?"

   Nej, du har nog missuppfattat; det är en av de anonyma som kallas Haha, han med alla särskrivningarna, stora bokstäverna och "haha" inslängt lite här och var. Men visst var jag en period ordningsman i skolan, så långt har du rätt.

   Radera
 4. Ha, ha, ha, tokar, Var ni i närheten när det hände eller??

  SvaraRadera
 5. Flykt: "Var ni i närheten när det hände eller??"

  Vilka tokar vänder du dig till?

  SvaraRadera
 6. Räknas Lisbet inte längre in i utredningen kring det planlagda mordet ? Ligger lite efter men kommer sakta men säkert ikapp, har beställt " Mordets dunkel tätnar kring Lisbeth Palme " så jag kanske får veta mer där förstås.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Välkommen hit Luis.
   Du ska direkt få lite att fundera på, lyssna på detta som Aftonbladet la ut för några dagar sen:
   -http://www.aftonbladet.se/nyheter/article16136365.ab

   I början hör du Mansrösten alltså ambulans killen säga Olof Palme är skjuten med 2 skott i bröstet och det har han ju undersökt så han ska kunna meddela i det här fallet till Sabbatsbergs sjukhus.
   Eftersom vi har haft PalmeGruppen och den här förundersökningen i 27år nu borde väl det här med skotten vara helt utrett, jag menar hur troligt är det att åtminstone 1 skott skulle först gå helt igenom Olof Palmes kropp för att sedan gå ini Lisbets kappa och sedan ut genom kappan igen?
   Det handlar enbart om 2 skott för det säger samtliga vittnen, och om det gick till så här borde kullans hastighet ha sjunkit rejält och den borde ha funnits i närheten, men dom första Polismännen som anländer dammsuger platsen och finner ingen kula, man finner dock en knapp från Olof Palmes skjorta.

   Beställer du boken Mordets Dunkel Tätnar kring Lisbeth Palme så får du nästa huvudbry.Bilden som pryder boken är en Lisbeth som kliver ur en Polisbil i en annan kappa än den Mockakappa hon hade på Mordplatsen, hon åker även iväg i ambulans från mordplatsen men anländer till sabbatsberg i en Polisbil.Det är nog den största och bästa bilden på Lisbeth just på omslaget till boken, så beställ gärna den boken.

   Radera
 7. Grattis till bokförsäljningen Sven!
  Skulle du kunna publicera de skrivelser från dig till Palmeutredningen som 1999, genom hemligstämpling, undanhölls från Granskningskommissionen?
  Listan finns på Henry Söderströms eminenta hemsida om bl a Palmemordet:
  http://www.politiskamord.com/granskning.pdf

  SvaraRadera
 8. Luis här ska du få lite bra länkar
  Läs om Anna Hages vittnes beskrivning, den stämmer inte in på Krille.
  http://corruptiosweden.blogspot.se/2012/11/olof-palme-lisbet-palme-palme-mordet.html

  Läs om det privatspanaren Ingvar Heimer la ut 2001.
  Han mördas strax efter att han la ut detta.
  Nerslagen på Vårby tunnelbanestation.
  http://biphome.spray.se/palmemordet/

  På Lars krantz sida kan du läsa om bla obducenten milan valverius, som säger till krantz att Lisbeths version om vad som hände under Mordnatten stämmer inte, han sa även att hennes kappa vart beskjuten i Polisens laboratorium.Går även att läsa om Da Costa som oxå har ett samband med PalmeMordet.
  Men det är mycket att gå igenom allt krantz har skrivit men det gäller sålla bort hans fantasier men hans fakta uppgifter ljuger han inte om.

  http://ribe.biz/nationalmordet.nu/nationalmordet__all_found_links.html

  SvaraRadera
 9. Varifrån kommer Anna Hages beskrivning av gärningsmannen? Jag har aldrig läst den tidigare.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har inte heller sett Anna Hages vittnes beskrivning och det är ju inte så konstigt då Polisen mörkar allting men jag hittade allt på Coruptio blogg och jag vet han är trovärdig med sina fakta uppgifter sen kanske han använder lite fula ord osv men det får man leva med.
   Polisspåret är helt iskallt haha det är det sämsta jag hört på länge, det är så hett så det bränns om du frågar mig.
   Så här står det på Coruptio:
   -Kl 23.?? MORDPLATSEN (ANNA HAGE)
   Vittnet Cecilia Anderstedt befinner sig i en taxi i anslutning till attentatsplatsen tillsammans med väninnorna Anna Hage och Karin Johansson.

   -Från reklampelaren som finns cirka 15 meter norr om Tunnelgatan ser jag hur tre personer sneddar in mot Dekorimahörnan. Tyvärr släpper Cecilia de tre med blicken och det är först när någon i bilen skriker att en person fallit omkull som hon åter vänder sig mot platsen.

   -Vi satt i bilen på Sveavägen när vi plötsligt hör skott, berättar 17-åriga Anna Hage. Jag uppfattar gärningsmannen som medelålders och av medellängd, han är bredaxlad och huvudet verkar lite för litet till kroppen precis som en människa som styrketränar. Han har en lång rock.

   Anna Hages väninna Karin Johansson hinner samtidigt se att mördaren är omkring 35 år, av medellängd och med mörkt hår. Han är ensam och springer mycket fort.

   -Efter att ha kastat mig ur bilen rusar jag fram till offret, vars fru står och bara stirrar, fortsätter Anna Hage. Jag börjar omedelbart ge honom hjärtmassage och efter några minuter får jag igång pulsen, men bara i några få sekunder. En kille börjar samtidigt ge honom konstgjord andning. Vi håller säkert på i en minut innan ambulansen kommer. Men ingenting hjälper. Mannen är helt livlös och blodet bara väller fram ur munnen och bröstet. Samtidigt försöker hans fru konstigt nog hindra oss och avbryta upplivningsförsöken.

   Under tiden gör väninnan Karin Johansson vad hon kan för att försöka lugna ner Lisbet Palme, utan att veta vem hon är.

   Radera
  2. Avsan är ju knappast av medellängd. Så att påstå Hages vittnesmål styrker Aners fantasier om Avsan är verkligen att koka soppa på en spik. Eller hur nu rubriken lydde............!?

   Radera
 10. Kolla in striptease filmen på Coruptios sida.
  Man kan inte alls säga Mordvapnet är en smith/wesson det kan lika gärna vara en 38 special haha och vi har bara haft Palme utredningen och dess förundersökning i 27år och vad vet vi egentligen?? inte ett jävla skit.

  Vad har dessa Palme Grupps gubbar gjort under alla dessa år mer än att suga pengar från skattebetalarna för att dölja Mordet.
  Palmegruppen finns enbart kvar för tysta och hålla reda på alla som kan tänkas veta något om Mordet.
  Pengarna som är ute om nån kan lösa Mordet är bara spel för gallerierna.Säpo och regeringen och familjen palme vet även Ingvar Carlsson vet hur det har gått till det är jag övertygad om.

  SvaraRadera
  Svar
  1. 38 special haha, vad är det för vapen?

   Radera
  2. Det är inte mycket du vet...
   men flina är du bra på

   Den .357 Magnum var samarbeta utvecklats under en period i början till mitten av 1930-talet av en grupp av individer i en direkt reaktion på Colts 0,38 Super Automatic . På den tiden var 0,38 Super den enda amerikanska pistol patron som kan besegra bil locket och de tidiga skottsäkra västar som bara hade börjat växa fram i den post- världskriget " Gangster Era . " [ 6 ] Tester på tiden visade att dessa västar besegrade någon pistol patron färdas vid mindre än ca 1000 fot / sek. Colts 0,38 Super Automatic kanter drygt det hastigheten och kunde tränga bildörrar och västar som Bootleggers och gangsters var sysselsätter som täckning. [ 10 ]
   Även 0,38 och 0,357 tycks vara olika diameter chamberings, är de i själva verket identiska. 0,357 tum är den sanna kuldiameter av 0,38

   Radera
  3. Anonymtomte: "Det är inte mycket du vet...
   men flina är du bra på"

   Vem vänder du dig till? Anonymtomten Haha eller mig?

   Radera
  4. En bra sammanfattning av anonym ovan, i princip rätt. Ja, mördaren sprang snabbt som fan.

   Radera
  5. På dagis används också mycket haha vid diskussioner.

   Radera
  6. Anonymtomte: "På dagis används också mycket haha vid diskussioner."

   Menar du att du har dagisdiskussioner som förebild?

   Radera
 11. Ja det är bara se Striptease filmen på Coruptios sida.

  För mig är nu Palme Mordet löst.

  Det är helt löst om regeringen släpper på alla hemligstämplar, då kan den breda massan oxå få reda på sanningen.

  Krister Pettersson har absolut ingenting med PalmeMordet att göra.Ganska sjukt att försöka sätta dit en oskyldig människa men så funkar tyvärr Dagens Sverige och det är därför som Julian Assange inte litar på Sverige.

  SvaraRadera
 12. Här finns alla vittnesförhör ink. Anna Hage:
  http://www.itdemokrati.nu/page36.html

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har läst Anna Hages Vittnesmål nu på den sida du anger och det enda som skiljer jämfört med det Coruptio skrivit är att här står inte att gärningsmannen skulle vara typ nån som tränar.
   Anna Hage beskriver gärningsmannen som medelålders, medellängd,hon tyckte han verkade bredaxlad och att huvet var för litet i förhållande till kroppen, mörk mörk rock och mörkt hår.

   Radera
  2. I första förhöret säger Anna Hage inget om nån som styrketränar, detta kan man läsa längre ner i förhöret som jag antar är ett nytt förhör som man kan få fram på lennart Remstams sida.
   Anna tror mördaren kan va en person som tränar om hon sett rätt men det kan oxå ha varit en kapuschong.
   Så det är rätt det coruptio har skrivit ändå.

   Radera
 13. Man ska komma ihåg en sak Anna hages egen berättelse är att mördaren är av medellängd ca 170-180 varken kort elelr direkt lång.Hon är bestämd att han är grov och bredaxlad och när ANNA HAGE får berätta själv säger hon att han har lite huvud i förhållande till kroppen precis som någon som styrketränar, när Polisen sen lägger fram några bilder så ändrar sig ANNA och säger att det kan ha varit en kapuschong, jag bara undrar vad fick hon egentligen se för bilder???
  Den här beskrivningen av Mördaren stämmer inte alls in på Krister Pettersson däremot så stämmer den ganska exakt in på en person som var Polis på denna tid.

  SvaraRadera
 14. Här är Lars Jeppssons "någon annan" förhör:
  http://www.itdemokrati.nu/page36am1.html

  SvaraRadera
 15. Anna hage säger oxå att mördaren springer bestämt.
  Polisen försöker få fram om mördaren har någon klumpig stil osv men det tycker hon inte bara att det verkar gå tungt typ att mördaren inte är någon som springer i vanliga fall, hela tiden påpekar ANNA Hage att mördaren är stor bred ryggtavla stor kropp osv mördaren springer snabbt och bestämt.
  Stämmer inte in på Krille för 5öre.

  ANNA HAGE är ett väldigt bra vittne måste jag säga.
  När ANNA HAGE får frågan om det är nåt annat hon tänkte på då så säger hon att hon tyckte han verkade ha snygg kropp hahaha det va ju lite kul tycker jag.

  Hennes kompis Karin säger ju att Lisbeth troligen åker iväg i en Polisbil.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Utdrag från vittnesförhör med Leif. han var en av de första som kom till mordplatsen. Som du kan utläsa av det vittnesmålet så åkte Lisbeth. med i ambulansen till Sabbatsberg.

   "Ganska omgående läggs Palme på ambulansbår och förflyttas in i ambulansen vars samtliga dörrar stänges för avfärd. Fru Palme blir då helt hysterisk och skriker att hon ska följa med sin man och tack vare att Leif lyckas få upp en av sidodörrarna så får de stopp på ambulansen och fru Palme kan ta plats i densamma"

   Radera
 16. Jag har kollat på alla möjliga bilder på Krister pettersson och den mannen tar man inte för va en som styrketränat eller bred ryggtavla eller litet huvud i förhållande till kroppen, det är helt j.la uteslutet med det sagt efter att ha läst Anna Hages vittnesmål men även andra vittnen som säger att mördaren är grov bred ryggtavla osv så är jag numera helt 100% säker Krille har inget med Mordet att göra.
  ANNA HAGES vittnesmål är ganska detaljrikt hon har bla sett mer detaljer än hennes väninnor.

  SvaraRadera
 17. Man ska komma ihåg en väldigt viktig detalj med Anna Hages vittnesmål bla det här att mördaren är grov, har styrketränat osv det säger hon alltså direkt efter att Mordet har skett, det är alltså inga efterhands konstruktioner.
  Alla som är någorlunda insatt i Mordet vet oxå vem den beskrivningen stämmer in på.

  SvaraRadera
 18. Till er som gått på den vansinniga stolleper idén om Lisbeths ambulans och kappbyte.
  Logga in nedan se kan ni se den kvinnan stående utanför Sabbatsberg som figurerat på den av er troligen välbekanta bilden, som Sven Anér av en polisman blev lurad av inkl. en oseriös freelans fotograf

  logga in på nedanstående länk
  bläddra fram till sidan 113

  http://www.coupdetatinslowmotion.com/StatskuppISlowmotion.pdf

  SvaraRadera
  Svar
  1. Bilden som på sidan 113 föreställer inte Lisbeth,denna person är betydligt längre än vad hon är.

   Radera
  2. Och vem har sagt att det är Lisbeth?
   Men det är med största sannolikhet den kvinnan som påstås vara Lisbeth på den omtalade bilden, den känner väl du för fan till. Den har ju tjatats om till leda på dessa sidor.Kvinnan som står vid väggen har likadan kappa med kapuschong, samma frisyr och som det ser ut som kolla bilden i fotoshop, vita stövlar

   Radera
  3. Kvinnan som rusar ut ur polisbilen dvs lisbeth finns ju ingenstans på sidan 113 i länken du hänvisar till. Tvätta glasögonen människa.

   Radera
 19. Är det inte konstigt nu ljuger oxå fotografen som tog kortet på Lisbeth.
  Läs dom sammansvurna.
  Per Alfredsson har sagt til lSven Aner att Olle Alsen version stämmer det är mycket riktigt att Anti Avsan har tränat där.
  Ljuger Per Alfredsson oxå?
  Tunnelbaneföraren säger till Sven ANer att han sett 2 personer övervaka makarna palme men här hävdar Polisen motsatsen, alltså ljuger även t baneföraren.
  Komikern Robert Gustavsson som oxå var på bion ser oxå walkie talkie gubbar som han ringer in till Polisen om, men det här står inte med i polisens papper överhuvudtaget alltså ljuger även Robert Gustavsson.
  Nu får ni fan ge er alla kan inte ljuga.
  Att inte Polisen skulle vara inblandad i Mordet skulle jag vilja säga.

  KYSS MIG I ARSELET.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Varför skulle det vara konstigt att en frilansfotograf som lever på att sälja bilder till media, skulle uppge att bilden är på Lisbeth Palme när hon anländer till Sabbatsbergs sjukhus?
   Han lämnade bilden till bildleverantören FLT för förmedling till media. En tidning publicerar bilden och det är GP, med texten Lisbeth Palme anländer till Sabbatsberg efter skottdramat. Men på förhand skulle bilden kunna bedömmas ha ett större kommersiellt värde än så och hade ett fyrtitotal tidningar och Tv kanaler publicerat bilden så hade bilden givet totalt en summa till FLT att dela med fotografen på cirka 150.000 kr. Varför skulle inte det vara trovärdigt för dig, när du tror på alla andra vansinniga teorier om Lisbeths Palme inblandning av mordet på sin egen make.
   Använd nu hjärncellerna lite och bedöm vilket som är mest trovärdigt i detta sammanhang.Fotografens manipulation av bildtexten av kommersiella skäl eller Lisbeth Palmes inblandning av mordet? Vad kommer du fram till?

   Radera
 20. Ulf Lingärdes lista på dessa 16 namn som finns återgivna i palme nytt nr 11/1997 är att 7 av dessa namn är hörda av RikskriminaPolisen Carl G Holm, Alf Enerström, Jan Guillou, Ture Utriainen, Alf Karlsson, Tommy Lindström, och Bernt Carlsson.
  Detta innebär alltså att de FYRA SÄPOCHEFEN PG WINGE Marinchefen Bengt Schuback samt de båda FRA cheferna Lars Ljunggren och Bengt Wallroth aldrig har hörts av POlis trots att de i Lingärdes promemoria är de klarast utpekade i praktiken för högförräderi.

  SvaraRadera
 21. Nu vet jag varifrån Holmer fått sitt namn skuggan som han kallar Olof Palmes Mördare det är från Cecilia Anderstedts förhör hon säger mördaren frösvinenr bort som en skugga.
  Cecilia sitter i samma bil som Anna Hage och Karin Johansson.

  Boken heter alltså Olof Palme Är Skjuten, detta blir baklänges SÄPO.

  Vill Holmer säga oss läsare nåt med att han kallar Mördaren för skuggan, vill Holmer säga att i dessa vittnesförhör finns mördaren.
  Jag vet i alla fall vem mördaren är och Holmer försöker säga det till oss oxå.

  SvaraRadera
 22. Lennart Remstam finns det fler förhör gjorde med Cecilia Anderstedt??
  Än det du har på din sida?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej, ja det är det jag har, det slutar på sida 289:
   http://www.itdemokrati.nu/page36p.html
   Sen kommer Åke Svensson med start på sida 290:
   http://www.itdemokrati.nu/page36q.html

   Radera
 23. Jag skulle vilja se det där gamla passfotot på Anti Avsan igen, han hade en otroligt stirrande blick, det var verkligen en stirrande blick.
  Lisbeth Palme talar oxå att mördaren hade en intensivt stirrande blick.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Han dyker upp i början på den här filmen:
   https://www.youtube.com/watch?v=0soVsBoryCs

   Radera
 24. Det första förhöret som gjordes med Lisbeth 1986 säger hon att mördaren har ett spänstigt vältränat utseende, även bred över axlarna precis som dom andra vittnena säger bla Anna Hage som säger säger mördaren såg ut som någon som styrketränar.

  Är det inte då konstigt att när Lisbeth ska peka ut Krille säger det ser man väl vem som är en alkis.
  Mördaren i första förhören beskrev inte Lisbeth som någon Alkis utan en vältränad person med spänstigt utssende och bred axlad och med stirrig blick, med det sagt så var det inte Krille hon såg, han är inte bredaxlad och har aldrig varit någon man tagit för att ha varit vältränad.På vittnes konfrontationen hade han dessutom ölmage.
  Frågan man ställer sig varför ändrade sig Lisbeth?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Man kan lätt konstatera att denna blogg fastnat i SA:s fixering vid AA.För mig är det ett mysterium hur ni kan tycka att AA är ett hett spår när han inte är utpekad av de finska flickorna.Ett sunt förnuft säger detta.Hade det varit så så hade det kommit fram. De finska flickorna har inte hjälp till,varför tror ni det hölls så många förhör med dem? Därför det tog ett tag innan de bekände att de talat osanning. Inte att de har blivit hotade eller dylikt.Men så kan man ju inte säga eller hur? Då lägger man ju sordin på era teorier om hur trovärdiga de är.SA blev helt enkelt lurad på detta, ett desinformationsspår.

   Radera
  2. Det har ju redan kommit fram, finska flickorna har sagt det är A:A.
   Per Alfredsson säger oxå att A,A tränade på det Gymet.Per säger detta både till Alsen och Sven Aner.
   Visa förhöret som gjordes med AVsan och visa öppet vad han har för Alibi.
   Ja det tog 8 förhör och en husrannskaan att få dom finska flickorna att ta tbx sitt erkännade, har finska flickorna tagit tbx något dom sagt så har dom blivit hotade men det här vet vi inget om för allt är ju hemligt stämplat som vanligt.
   Men 8förhör så många förhör har väl inte hållits med någon annan i detta Mord inte ens Lisbeth Palme.Det måste verkligen ha varit ett hett spår och något Polisen har jobbat hårt med.
   Avsan stämmer även in på Anna Hages vittnesbeskrivning, även Lisbeths och några till.
   Krister Pettersson gör det däremot inte.

   Papperen på bordet det är dags Mordet är inte uppklarat efter 27år.

   Radera
 25. Ett vittne säger mördaren har en Judenäsa.
  Vad menar man med judenäsa?

  SvaraRadera
 26. Walkie Talkie männen har spelats in antingen av Televerket eller FRA men så lätt var det ju inte.
  Grundborg fick den säkerhetsklassade tjänsten på Televerket efter att Säpo hade godkänt Grundborg och på FRA har vi dom 2 cheferna Lars Ljunggren och Björn wallroth som nämns i Ulf Lingärdes premoria som dom högsta inblandade.

  Har Säpo överhuvudtaget gjort några försök att identifera walkie talkie männen under Mordnatten med hjälp av televerket eller FRA????

  POlisspåret är ju redan utrett då kan man alltså få svar på denna fråga

  SvaraRadera
 27. man kan inte påstå vi härinne eller Sven Aner har fel om bla Anti Avsan eller något annat, då får ni ju visa alla förhör och lägga papperen på bordet så kan vi ju lösa saken ihop annars.
  Tills man inte öppnar några dokument för den breda massan så kan man inte hävda vi har fel heller.

  Det är så ini h..te sjukt att man hemligstämplar ett Mord som Polisen uppenbart inte kan lösa.

  Vi är en Demokrati lägg papperen på bordet nuuuuuu

  SvaraRadera
 28. På sidan Svenska Politiska mord kan man läsa om krantz och milan valverius obduktionsprotokoll.
  Går man in där kan man läsa om ett p.m inlämnat av kommissarie Lars Christiansson 24.3.86
  Han avslutar sin pm. sköterskan som var med visar på Lisbeths mockakappa 2 skotthål haha
  Hur är detta möjligt??
  Lisbeth har inte Mocka kappan på sig när hon anländer i Polisbilen till sabbatsberg.
  Vidare kan man läsa om LAC bandet som Polisen oxå har gjort om så inte några viktiga ledtrådar ska komma ut.

  Polisen har bara jobbat med att inte sanningen ska komma fram.

  Kyss mig i röven att Polisen och Säpo inte är inblandade.

  Lägg papperen på bordet NUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hur vet du att Lisbeth inte har Mocka-kappa på sig när hon anländer till Sabbatsbergs sjukhus?

   Radera
 29. Nu slog det mig.Fröken ur sköttes av televerket och vilken satt som högsta chef på Televerket Godkänd av Säpo jo nazisten Grundborg, därför så kunde Polisen lätt förfalska original LAC bandet.man hade alltså tillgång till dom bägge 2 fröken ur maskinerna, det var bara en som var i drift av dessa 2.
  Vidare hade Grundborg koll på avlyssningen av Olof Palmes telefon och även kontroll på all inspelning som skedde i etern typ av walkietalkies.
  Vidare hade man 2 gubbar på FRA för här kunde oxå avlyssning ske.

  Mordet är oerhört planerat med tanke på alla nyckelperosner på känsliga platser som televerket, fra, polisens sambandscentral osv.

  Men Mordet i sig ska se ut som det är klantigt utfört typ en ensam galning.
  Det är planerat från frösta stund att det ska se ut som en ensam galning, det är oxå anledningen att man jobbat så stenhårt med att få krister fälld.

  Hur kan en nazist som Grundborg bli godkänd av Säpo för en skyddsklassad tjänst på televerket????
  Hur kan den andre nazisten östling sen ta över detta jobb????

  SvaraRadera
 30. Är det någon som försökt kontakta någon i Stockholms Pistolskytteförening för att höra om dom vet något om Mordet?
  Nån som vet om många av dessa är i livet?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Om många av dessa är i livet? Menar du dom som frågat eller är medlemmar i skytteföreningen?

   Radera
  2. Dom som är medlemmar, vissa vet jag är i livet men jag tänker mer på dessa namn som är okända.

   Radera
 31. Troligtvis är ingen i livet som ställt frågan till Stockholms försvarsskytteförening om de vet något om Palmemordet.

  MEDLEMMAR 1987:
  Per Arvidsson, FMV: Vännen som
  besökte vapenhandlaren CG Östling fem
  timmar före mordet. Då byrådirektör vid
  FMV, 1996 avdelningsdirektör. Ombads
  identifiera två mordkulor redan innan
  dessa hade hittats.
  Claes Djurfeldt, Stockholmspolisen:
  Tidigare Baseballpolis, satt med i
  Södermalmspiketen 3230 vars rörelser
  vid tiden för mordet väckt misstankar CG Östling under Hitlers Örnnäste
  432om eventuell inblandning i Palmemordet,
  deltog i omtalade Sydafrikaresor (se sid
  479).
  Ingvar Grundborg, Defendor AB:
  Vapenhandlaren CG Östlings kompanjon
  med kontor i hörnet David Bagares
  gata - Regeringsgatan 85, precis där
  mördaren försvann. Vid tiden för mordet
  chef för Försvars- och Säkerhetsgruppen
  på Televerket Östra i Liljeholmen med
  kontroll över all radio / walkietalkietrafik
  inom Stockholmsområdet. Var för en tid
  ordförande för skytteklubben. Har besökt
  Sydafrika. Major, vapenleverantör, telekommunikationsexpert. Högersympatier
  Bernt Grundevik, Svea Livgarde: Ledde 1987-88 skjutövningar med bland
  annat .357 Magnum.
  Per-Ola Karlsson, polis: Tillhörde tidigare Baseballigan. Var den som hoppade in
  extra på mordkvällen och utökade avspärrningen. Hans Holmérs och Ebbe Carlssons
  livvakt. Togs i tullen 1 juni 1988 då han försökte smuggla in avlyssningsutrustning för
  Ebbe Carlssons och vapenhandlaren CG Östlings räkning.
  Lars Ulfving, Försvarsstaben: Civilanställd säkerhetsexpert och expert på
  Ryssland.
  Carl Gustaf Östling: Vapenhandlare och tidigare hårdför polis (se sid 424), delägare
  i vapenfirmorna Strateg Defendor, Strateg Protector AB och Inoco AB tillsammans
  med major Ingvar Grundborg. Tillhör den utpekade grupp polismän som har besökt
  Sydafrika. Telekommunikationsexpert, hörd i Palmeärendet, inblandad i Ebbe
  Carlssonaffären och FMV-skandalen.
  Passiva medlemmar: Sverker Ulving från I 5 (överstelöjtnant som startade
  föreningen) och Åke Årstrand från Infanteriskjutskolan.
  Under tiden 11 oktober 1987 - 12 juni 1988 bedrevs skjutövningar nästan varje
  söndag. Här medverkade alla utom P-O Karlsson och Lars Ulfving som alternerande
  instruktörer. Carl Gustaf Östling skötte ”Colt gov/com” och ”.38 Trubb motsv”, medan
  Claes Djurfeldt tog hand om ”9 mm tjänste” osv.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Claes Djurfeldt var även nybliven säkerhetschef vid NK i stockholm 1988, men var han det även vid tiden för mordet på Anna Lindh? Källa Dominoeffekten av Sven Anér sid 115. I mailen som Anèr fått antyds även att Avsan möjligen hade setts utanför apoteket mittemot NK vid tiden för detta senare mord. Och varför bombhotades Karolinska Sjukhuset när Anna Lindh opererades? Man förberedde sig att utrymma sjukhuset, men av någon anledning behövdes det senare inte. Hade några krav ställts för detta, och gick man med på dem?

   Radera
 32. MEDLEMMAR 1989:
  Per Arvidsson, FMV: (se text 1987)
  Anti Avsan, polis: Utpekad som den så kallade Dekorimamannen (se sid
  472)! Lokalpolitiker i Huddinge, fick efter bildandet av föreningen ”ett arbete på
  länspolismästarens försvarsenhet i AB-län där han handlägger ärenden som omfattas
  Major Grundborg inne i Hitlers Örnnäste
  433av total försvarssekretess. Detta innebär att han dagligdags
  i sitt arbete hanterar uppgifter av hemlig och kvalificerad
  hemlig natur”.
  Peder Badene: -
  Sonny Björk, vapenexpert Palmegruppen (!):
  Provsköt alla Palmevapen, pekade ut Christer Pettersson
  som mördaren. Påstod att han bara varit med vid någon
  enstaka skjutning, men i årsrapporterna står han upptagen
  som aktiv skytt.
  Claes Djurfeldt, polis: (se text 1987)
  Ingvar Grundborg, major: (se text 1987)
  Ulf Helin, piketpolis och sambandscentralsutbildad:
  Hoppade in extra och blev spindeln i nätet på polisledningscentralen under mordnatten.
  Arbetade vanligtvis i piket 3230 (se sid 182) tillsammans med Claes Djurfeldt.
  Ulf Hjelmberg, FMV-handläggare: -
  Fredrik Kugelberg, FMV-handläggare: - (Släkt med Bertil Kugelberg? se sid 491)
  Pär Landby, FMV-handläggare: -
  Per Nichols, polis: -
  Bo Nilsson, polis: - (Befäl A-Turen? Se sid 422)
  Carol Paraniak, tjänstgjorde vid arméstaben: 1996 överstelöjtnant, chef för K1,
  har aldrig tillhört föreningen, men ”en gång lockats med av sin äldre officerskamrat
  Sverker Ulfving för att titta lite”. 1999 verksam som chef för Svea Livgarde.
  Lars Persson: -
  Lars Ulfving: Militär säkerhetsexpert och Rysslandskännare (se text 1987)
  Sverker Ulving, överstelöjtnant: Vapenfixerad och ytterst kunnig. Enligt ÖBs
  pressansvarige Owe Wagermark: ”En av våra främsta experter på försvarets vapen”.
  Torsten Werner, polis och tekniker: -
  Carl Gustaf Östling:


  Uppgifterna hämtade ur boken "Statskupp i slowmotion" av Ole Dammegård

  http://www.coupdetatinslowmotion.com/StatskuppISlowmotion.pdf sid 432-434

  SvaraRadera
 33. En sak tycker jag är märklig.
  Under andra världskriget fanns det ju många Naxister i Sverige bla Kungen besökte väl Hitler.
  Raoul Wallenberg är inte en så stor hjälte som Göran Persson vill göra sken av han sålde Pass till judar men han är ingen Nazist det vill jag betona men jag vill bara visa hur saker och tings förvrängs för det ska se bra ut internationellt.

  Sen alla Nazister under PalmeMordet östling, grundborg osv dessa nazist möten man hade i gamla stan osv osv.

  Sen skyddar nuvarande regering dessa nazister man släpper ju bla inte på hemlighets stämplarna.


  Hela j..la Makten är rasistiska och dessa som inte släpper på alla dokument är rasistiska.

  SvaraRadera
 34. Vi måste gå ihop en stor massa och storma Säpos arkiv storma regeringen för att ta reda på sanningen om Mordet.

  Revolution säger jag.

  SvaraRadera
 35. Journalister kan inte granska UD efter att Carl Bildt satt stopp för detta.
  Carl Bildt bryter därmed mot Svensk lag gällande offentlighetsprincipen.
  Carl Bildt vet att man kan mörklägga ett statsminister Mord och klara sig bara man Mörklägger så långt det är möjligt.  SvaraRadera
 36. Håller på går igenom alla vittnesmål.
  Lisbeths vittnesmål stämmer i alla fall in på Anti Avsan på flera punkter, spänstig, vältränad, rak näsa, bulliga kindknotor det har oxå Avsan bredaxlad, mörkhårig.
  Sen har vi dom 2 finska flickornas utpekande och till stöd för dom 2 fisnka flickrona har vi Alf som säger Anti tränade där.
  Samt så stämmer även Anna hages vittnes beskrivning in på Anti Avsan, bredaxlad, tränad, springer inte som en sprinter osv.

  Carl Bildt när ska du släppaa på all sekretess, förlåt glömde ju att du inte gillar socialistslynglar för att använda Carl Bildts egna ord.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Finns ingen som helst trovärdighet i finskornas berättelse. Förstår en idiot att den är påhittad. anledningen till det är ju en annan sak.

   Radera
  2. En idiot förnekar det dom finska flickrona sagt däremot.
   Finska flickrona kände igen Avsan från Gymet precis lika som Per gjorde hur svårt kan det vara. titta på avsans kropp tror du han fått den kroppen via att sitta hemma och äta Mammas bullar?????

   Radera
  3. Hade det funnits någon sanning i Finskornas berättelse hade mordet varit uppklarat för länge sedan.
   Har du aldrig hört talas om säkerhetstjänster som är inblandade i mord, ständigt lägger ut villospår, s.k desinformationsspår för att förvilla utredningar.

   Radera
 37. Vittnet Nieminen ser den som springer försöka få upp ett blixtlås på en liten väska.Jag tror det är en sån liten väska som Polisen har sina vapen i.Mördaren hade säkert väskan i fickan i Rocken och redan när han började gå efter makarna Palme hade han tagut upp vapnet från väskan, direkt efter mordet stoppar han ner vapnet i fickan för att efter en stund ta upp väskan och försöker under tiden han små springer lägga i vapnet i väskan.Frågan är om väskan sedan lämnas över till dom 2 Polismännen som krantz ser på bussen oxå med en liten väska, det låter jag vara osagt.
  Spaningarna fortsätter.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vittnet Niemenen ser denna person 3 minuter efter mordet. Hur kan det då vara mördaren?

   Radera
 38. Jag tycker vi startar en faceBook grupp som ska heta vi som vill ha reda på sanningen om Polisspåret angående Olof Palmes Död sen träffas vi på Sergels Torg.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Varför inte demonstrera utanför Riksdagshusets huvudentré på samma sätt som ett 30-tal personer idag demonstrerade där mot miljöförstöringen!

   Radera
  2. Nu är det knappast i riksdagshuset Palmeutredningen sitter.

   Radera
 39. Ja starta en facebook sida och samla så många som möjligt för demonstrationen

  SvaraRadera
  Svar
  1. Anonymtomte: "Ja starta en facebook sida och samla så många som möjligt för demonstrationen"

   Tror du verkligen någon av alla Anonym här skulle våga deltaga i en demonstration? Vore inte en namninsamling bättre?

   Vi undertecknare kräver sanningen om Olof Palmes död:
   Anonym
   Anonym
   Anonym
   Anonym
   Anonym
   o.s.v..

   Radera
  2. Magnus Johansson....get a job!....get a life!

   Radera
  3. Du missade att länka till din blogg, Anti. När du ändå är här: Hur lyckades du komma undan i brottsutredningen med endast din fru som alibi för mordnatten?

   Radera
 40. Kan man läsa Leif GWs romansvit (välfärdstatens fall) som nyckelroman? Vem skulle i detta fall vara "Claes Waltin"?
  Han har påstått att det ligger konspiration av poliser och militärer bakom palmemordet men hans "Pilgrim" dödas av en hitman köpt av en ensam galning "Claes Waltin"?
  Var finns walkeytalkey männen och finska flickorna? Sysslar LGW med någon slags av damage control?
  Och annan sak: Enligt hans chauffeur fick Holmér en kvällstidning av någon i mordnatten. Kollade han bioannonser eller kanske något kodat underrättelse?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tauno: "Vem skulle i detta fall vara "Claes Waltin"?"

   Det verkar vara Alf Karlsson.

   Tauno: "Han har påstått att det ligger konspiration av poliser och militärer bakom palmemordet men hans "Pilgrim" dödas av en hitman köpt av en ensam galning "Claes Waltin"?"

   Ja, det är häpnadsväckande inkonsekvent. G W framstår som en bedragare som vill förvirra.

   Tauno: "Var finns walkeytalkey männen och finska flickorna? Sysslar LGW med någon slags av damage control?"

   Mycket bra frågor. Walkie-talkie-männen, Anki och Anneli verkar bara vara strukna, helt enkelt. Att även G W skulle vara en del av den monolitiska och hänsynslösa konspirationen är en klar möjlighet för att inte säga sannolikhet.

   Tauno: "Kollade han bioannonser eller kanske något kodat underrättelse?"

   Varför skulle den uppgiften vara viktig?

   Radera
 41. haha man snackar om att SD är rasister men SD har inte dödat Olof Palme. SD hemligstämplar inte heller dokument rörande Olof Palme, men vilka gör det jo sittande regering även sossarna, vilka är dom verkliga rasisterna egentligen???
  Mörda sveriges statsminister det har svenska nazister gjort inom Polisen och Säpo.

  Carl Bildt har gjort det omöjligt för journalister att granska UD precis tvärt emot Sveriges Grundlag.

  Demokrati vad är det?????????????????????????????

  SvaraRadera
 42. Varför skulle det vara konstigt och inte trovärdigt att en frilansfotograf som lever på att sälja bilder till media, skulle uppge att bilden är på Lisbeth Palme när hon anländer till Sabbatsbergs sjukhus efter att Olof Palme blivit skjuten?
  Han lämnade bilden till bildleverantören FLT för förmedling till media, med en falsk beskrivning av bildens innehåll ökar han självklart på bildens kommersiella värde. Måste varit en besvikelse när endast en tidning publicerade bilden och det är GP, med texten Lisbeth Palme anländer till Sabbatsberg efter skottdramat. Men på förhand skulle bilden kunna antas av fotografen ha ett betydligt större media intresse än så och hade ett fyrtitotal tidningar och Tv kanaler publicerat bilden så hade bilden givet totalt en summa till FLT att dela med fotografen på cirka 150.000 kr. Varför skulle inte det vara trovärdig förklaring till den omtalade bilden när ni tror på alla andra vansinniga teorier om Lisbeths Palme inblandning av mordet på sin egen make.
  Använd nu hjärncellerna lite och bedöm vilket som är mest trovärdigt i detta sammanhang.Fotografens manipulation av det faktiska bildinnehållet av kommersiella skäl eller Lisbeth Palmes inblandning av mordet? Vad kommer ni fram till?

  SvaraRadera
  Svar
  1. men jissus man ser ju även på bilden att det är Lisbeth.Dom vita stövlarna bla som hon även har på sig på andra bilder.
   Nu får ni ge er

   Radera
  2. "Dom vita stövlarna bla som hon även har på sig på andra bilder".
   Vilka bilder då? Ge mig källhänvisning till dom bilderna.

   Radera
  3. Logga in på nedanstående länk, bläddra fram till sidan 113. Kolla den kvinnan som står vid väggen.Vem är hon? Hon är misstänkt likt kvinnan på bilden som påstås vara LP. Denna kvinna har frisyr som ser ut att stämma in, kappan ser ut att vara av samma längd och dessutom som det ser ut som också kapuschong. Hon kan möjligtvis se ut att vara längre men då ska man komma ihåg att kvinnan på den påstådda bilden på Lp springer något framåtlutad och man kan därför lura sig på längden. Helt klart är den tagen ungefär samma tid och plats av bilar och ljus att döma. Skulle nog utan att överdriva misstänka att det är samma fotograf. och den bilden och den omtalade bilden är tagen antagligen med kort tidsintervall.Det är betydligt troligare att det är hon på den av Sven Anér omtalade bilden och inte Lisbeth Palme. Sannolikheten att det skulle befinna sig två kvinnor med samma klädsel frisyr på samma plats och tidpunkt vid detta extrema tillfälle är inte stor.
   Varsågod gå in och kolla och döm själva.

   http://www.coupdetatinslowmotion.com/StatskuppISlowmotion.pdf

   Radera
 43. Det är inte bara Palme mordet som skulle behövas granskas.Rolf Dahlgren Hans Holmers chaufför lämnar en redogörelse till Jerry Martinger som bla handlar om att Rolf körde Holmer i Stockholm under Mordnatten, det här går att läsa om på Jallais sida.Men det jag tycker är märkligt är att där står det att Rolf har besök av några vänner från Polisen som vill bjuda på whiskey men Rolf kan ju inte dricka eftersom han kan få körningar och han dricker väldigt sällan sprit.Om man är chaufför och väldigt sällan dricker sprit hur troligt är det att man dör i akut alkoholförgiftning?
  Ingvar Heimers död har inte heller blivit utrett, övervakningsbilderna från Vårby tunnelbanestation har säkert fångat mördaren på bild.

  SvaraRadera
 44. Titta på videon ! http://www.youtube.com/watch?v=ilVTZvR76z0
  Den förklarar ganska bra att det ej kan vara kl.23.42 alt. ej kan vara LP. Finns ju en del psyksjuka papegojor här som bara rabblar samma sak utan något som helst försök att se hur det ligger till.

  SvaraRadera
 45. Logga in på nedanstående länk, bläddra fram till sidan 113. Kolla den kvinnan som står vid väggen.Vem är hon? Hon är misstänkt likt kvinnan på bilden som påstås vara LP. Denna kvinna har frisyr som ser ut att stämma in, kappan ser ut att vara av samma längd och dessutom som det ser ut som också kapuschong. Hon kan möjligtvis se ut att vara längre men då ska man komma ihåg att kvinnan på den påstådda bilden på Lp springer något framåtlutad och man kan därför lura sig på längden. Helt klart är den tagen ungefär samma tid och plats av bilar och ljus att döma. Skulle nog utan att överdriva misstänka att det är samma fotograf. och den bilden och den omtalade bilden är tagen antagligen med kort tidsintervall.Det är betydligt troligare att det är hon på den av Sven Anér omtalade bilden och inte Lisbeth Palme. Sannolikheten att det skulle befinna sig två kvinnor med samma klädsel frisyr på samma plats och tidpunkt vid detta extrema tillfälle är inte stor.
  Varsågod gå in och kolla och döm själva.

  http://www.coupdetatinslowmotion.com/StatskuppISlowmotion.pdf

  SvaraRadera
 46. ett av de mest intressanta inslagen är att CP försökte kontakta Mårten Palme flera gånger under mer än ett års tid innan han dog men Mårten vägrade gå upp o prata med honom såvida han inte kunde få garanti för att CP skulle erkänna mordet vilket CP inte hade för avsikt att göra. Alltså, Mårten tiger avsiktligt ihjäl CP men vi vet alla inklusive Mårten vad han skulle ha sagt. Kan det bli mer uppenbart än så?

  https://www.youtube.com/watch?v=8FPr2AurShM

  SvaraRadera
  Svar
  1. Mer korrekt Christer Pettersson blev ihjälslagen.
   Det här låter mera som hörsägen. Mårten Palme blir kontaktad av en andrahandsperson som säger att CP vill erkänna mordet på Olof Palme. Är det inte bättre att andrahandspersonen träder fram och talar om vad CP verkligen har sagt.
   Jag gjorde samma sak som Yrsa Stenius när rättegången pågick. Jag följde den i radio varje dag och kom till en helt annan slutsats än vad hon gjorde. Jag har även läst Clas Borgstöms bok om bevisvärdering, som hon nämner. Den övertygade inte mig. Och med tanke på historien Quick verkar han ta ganska lätt på det som kallas bevis.
   Det fötjänas att påpeka att CP blev dömd av nämdermännen i Tingsrätten. Domaren reserverade sig mot domen. Skall vi gissa att de politiskt tillsatta nämdermännen var socialdemokrater. Ytterligare en konspirationsteori. Men en som kanske aldrig blivit undrsökt?

   Radera
 47. http://www.coupdetatinslowmotion.com/StatskuppISlowmotion.pdf
  Personen som står vid väggen är väl en man ? Ser man under kappan/rocken så ser det ut att vara svarta byxor. Du menar personen till vänster den långa ?

  SvaraRadera
 48. jag har också kollat den bilden och tycker det ser ut som en kvinna med lång kappa, men kan ha fel
  Ska köra bilden i fotoshop i morgon.Bilden bör iaf varit fotograferad av samma fotograf. Misstänkt trixande iaf.

  SvaraRadera
 49. Jag måste nog ändra mig är numera inte helt säker det är Lisbeth som lämnar Polisbilen i alla fall.
  Har läst en del vittnesmål och en del vittnen säger att Lisbeth sagt att hon blivit träffad av ett skott och första förhören som görs verkar Lisbeths beskrivning av mördaren stämma väl överens med bla Anna Hages vittnesmål.
  Kan va så att Lisbeht blir träffad ändå och hon gör en riktig vittnes beskrivning i början som stämmer in på dom andras vittnesmål bla Anna hages.
  Men Lisbeths utpekande av krister pettersson stämmer inte in på hennes beskrivning av mördaren som bredaxlad ser tränad ut osv.När hon dessutom säger det ser man väl vem som är alkis.
  Det förändrar ändå inte min syn på Anti Avsan.
  Jag menar att både Anna Hages och Lisbeths vittnesmål stämmer in på honom inte på krille.
  Krille är helt oskyldig, finns inga bevis alls mot krille.
  Lisbeths och Anna Hages vittnesmål kom in tidigt av fallet.Flera andra vittnen betonar att Mördaren var grov och bred över axlarna, det är däremot inte krister petterson.
  Vidare säger Anna hage medelläng typ 170-180 Avsan kanske är ngt längre än 1.80 men det måste ju va väldigt svårt bedöma.

  Jag tror faktiskt inte Lisbeth skulle beskriva mördaren så pass mycket som hon ändå gör obs på första förhören.
  Vad som sedan får Lisbeth att ändra sig vet jag däremot inte kanske hotelser.
  Men något stämmer ändå inte med familjen Palme, ta ingvars redogörelse bla mötesscenariot, han säger mårten och lisbeths redogörelse inte stämmer.
  Att krille skulle velat sagt nåt till Mårten haha vilket jävla Bullshit.
  Finns för det första inga bevis mot krille, han är inte heller den vittnena beskriver, han klarar även ett lögdetektor test.
  Mördarne hade konstig stil när han sprang för han var så grov eller som Anna Hage sa det är ingen sprinter.Krille har aldrig varit grov.
  Med krille är det snarare tvärtom han har större huvud till skillnad från sin kropp för han kan se ganska mager och tärd ut.
  Anna hage sa bla mördarne har mindre huvud i förhållande till sin breda och stora överkropp.

  SvaraRadera
 50. Skulle Lisbeth vara inblandad så är det konstigt hon pekar åt vilket håll mördaren stack, dessutom beskriver hon mördaren ganska väl i alla fall till en början.
  Vad som sen får Lisbeth att ändra sig och säga krille, det är däremot en gåta.
  Läs vittnesmålen annars grov bredaxlad ser tränad ut nån som styrketränar osv osv det är inte krille.
  För varför skulle Polisen lämna ut ett fotografi på Lisbet när hon kliver ur Polisbilen?
  Men det är lika sjukt om Polisen lämnar ut fotografiet i tron att Sven ska tro det är Lisbeth.För i såna fall är Göteborgs Posten lika lurade.
  Det som fick mig att fundera är lennart Remstams film där man ser Lisbeth på begravningen den kvinna har faktiskt hår över öronen och det har inte kvinnan på Polisbils bilden.
  Men då återstår vem är kvinnan på bilden?
  Varför har hon så bråttom?

  SvaraRadera
 51. Många säger Lisbeth såg mördaren och då måste det va krille.
  Jag håller med Lisbeth borde ha sett hur mördaren såg ut men faktum återstår den hon beskrev först den beskrivningen stämmer inte in på krille.
  Jag är inte lika övertygad det är Lisbeth på Polisbils bilden längre.
  Nåt som inte talar till Lisbeths fördel är det Anna hage sa att Lisbeth försökte slita bort henne därifrån när hon ska göra konstgjord andning och hon säger nåt i form av du skulle bara veta hur ruggig den människan är, det plus det ingvar heimer skriver i mötesscenariot gör ändå Lisbeth icke trovärdig i mina ögon.
  Sen kan man läsa på krantz sida att Lisbeth och sönerna före Mordet köper en stuga via en bulvan.
  Sen kan familjen Palme gå ut och säga det finsn inget som pekar på Polsiens inblandning vilket det gör, finns oerhört många saker som pekar mot just polisen, sånt här gör oxå familjen Palme mindre trovärdiga i mina ögon.

  Men jag är lika övertygad om att Säpo och Polisen är inblandade framförallt dessa nazister.
  Är det nån som vet vilken adress i gamla stan dessa nazist möten hölls??

  SvaraRadera
 52. Skulle kunna ha varit symbolik.
  Det svenska trädet ska fällas...
  http://www.flickr.com/photos/tortentraum/6999395351/

  SvaraRadera
 53. frågan återstår vem är kvinnan på Polisbils bilden om det inte är Lisbeth Palme?
  Går det jämföra den kvinnans hår på samma sätt i såna fall, att ta andra kort och jämföra sen se vilken som passar bäst in Lisbeth eller den här andra kvinnan.Nån hade ett förslag förut på vem det kunde tänkas vara.
  Jag är fortfarande inte helt säker hurvida det är Lisbeth eller ej men en sak är riktig håret stämmer inte överens med lisbeth från begravningen.

  Att håret är mycket rakare på begravningsbilden är ju ganska självklart, inför en begravning ser man till vara fin i håret.

  Men det är riktigt begravningsbilden har hon hår över öronen, det har hon inte på Polisbils bilden, man ser även att det finns polisonger på den bilden.
  Hur lång tid gick det från att Palme vart skjuten tills han vart begravd?

  Varför gav ens Polisen ut denna bild?
  Märkligt allting.

  SvaraRadera
 54. Men seriöst inte kan du tro på det som skriver att Lisbet skulle ha motarbetat Anna H som försökte få liv i OlofP samt kallat sin mördade man för diverse saker! Helt ofattbart att du skriver så t bullshit! Dessa påståenden kallar jag inte ens för desinformation, det är skit!
  vi kan iaf konstatera att svenska staten ligger bakom mordet då de döljer de som ligger bakom dådet! Hur var när oväsentligt för min del! Att staten låg bakom mordet visste jag och många med mig när nyheten kom! Är jag konspiratorisk? Än sen då!? Har bott många år utomlands och i många länder är detta vardagsmat, du överlever inte om inte du är konspiratorisk så varför ska sverige vara så märkvärdig!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jo faktiskt så tror jag på Anna Hage, hon har ingen anledning att ljuga, hon är den som beskrivit situation bäst oxå.
   Lisbeth verkar ju inte heller vilja få nån rätsida på det här med hennes kappa och ambulansfärden/polisbilen och Palmes obduktionsrapport som tydligen ska vara hemlig på hennes begäran, man jobbar inte för en lösning på mordet direkt eller att stoppa alla konspirationsteorier.

   Radera
  2. Visst Lisbeth Palme åker med en ambulans från mordplatsen, som helt plötsligt stannar halvägs till Sabbatsberg,
   för att byta en kappa. Hur jävla korkad är man när man påstår något dylikt. Varenda jävel som hör en ambulans med sirener på som helt plötsligt stannar, så flyger varenda kotte fram till fönster och kollar vad som står på. DET DRAR JU ENORMT MYCKET UPPMÄRKSAMHET TILL SIG.Inte en jävel har vittnat om detta scenario. Varför då tror du? Jo för det har aldrig hänt. Och till vilket värde skulle man planera en sådan här grej? Säg mig vem skulle misstänka att Lisbeth Palme är inblandad på mordet på sin make Statsminister Olof Palme oavsett om hon skulle varit beskjuten eller inte? Säg mig vem skulle göra det? Och i detta scenario så ska ambulansförarna vara inblandade och hålla tyst, sjuksköterskan som baddar hennes rygg på sjukhuset,personer som tar hand om kappan, personer på labb som ska skjuta igenom hennes kappa. Och allt detta ska de som iscensatt mordet planera och genomföra i tid och rum utan att riskera bli avslöjade till ingen nytta alls, för som sagt ingen jävel skulle misstänka Lisbet Palmes inblandning i mordet oavsett om hon blev beskjuten eller inte. Dessutom hela denna "apparats" genomförande, hur ska det rent praktiskt gå till? Hur tänker de som planerar mordet? Ska de riskera att någon pratar vid mun eller att det på ett eller annat sätt skulle avslöjas pga av denna kappa vilket på förhand självklart skulle bedöma att den chansen är ganska stor när idén framförs och man gör det ändå. Tror du det? Till absolut ingen nytta alls? Skärp dig då ditt jävla korkhuvud. Tänk dig när de sitter vid bordet och planerar detta "enkla" scenario hur tongångarna skulle gå runt det bordet. Alla skulle antagligen tycka det vore genialiskt och väldigt enkelt och helt vattentätt att genomföra.
   Och tänk hur fan skulle det gått till att få allt att stämma till just denna kväll. FÖRSÖK NU TÄNKA LITE KLART, istället för att komma med dessa idiotiska teorier. Intelligens fiskmås.

   Radera
 55. Här har ni Peter Nordströms berättelse:
  "Vi jobbade nattpasset och hade lämnat av en patient på Söder. Innan vi återvände till vår ambulansstation i Sollentuna bestämde vi oss för att ta en vända på stan och se om något hände. Vi körde längs Kungsgatan och såg då blåljus på Sveavägen. Eftersom trafikljusen visade rött stannade vi i korsningen Sveavägen-Kungsgatan och lade oss i högerfilen. När vi skulle fortsätta blev vi stoppade av en person som steg ut i gatan och vinkade in oss på Sveavägen där det redan fanns ett antal polisbilar. Det är en man som är skjuten sa personen som hade stoppat oss. Jag minns att jag tänkte att det var ju själva f-n att vi skulle hamna i detta".
  Sedan kastades Peter Nordström direkt in i händelsernas centrum.
  "Jag tog akutväskan med spray och sprang bort till mannen som låg helt öppet på gatan. Enligt min och Christers bedömning var mannen avliden. Det var stressat och fullt av poliser. Men i sådana lägen kopplar man helt bort folket runt omkring. Vi prövade gemensamt hjärt-lung-räddning, klippte upp kläderna och såg då ett hål i bröstet. Sammantaget jobbade vi 5-10 minuter innan vi bestämde oss för att avbryta behandlingen och köra mannen till Sabbatsbergs sjukhus."
  Så här långt hade varken Peter Nordström eller Christer Eriksson uppfattat att det var Sveriges statsminister som låg skjuten på gatan.
  "Nej, vi såg inte att det var Olof Palme . Men när vi var klara och lade upp mannen på båren säger Christer; ser du inte vem det är? I det ögonblicket rämnade allt. Jag minns att jag hann tänka; är det här en statskupp? Jag hade till och med problem att komma på snabbaste vägen till Sabbatsbergs sjukhus som bara låg ett par minuter bort."
  Med Christer Eriksson och en kvinna från den andra ambulans som kommit till mordplatsen placerade i bakre delen gör sig Peter Nordström beredd att köra. Då öppnas plötsligt främre sidodörren och en polis hjälper in Lisbeth Palme i ambulansen.
  "Även Lisbeth Palme hade ju blivit beskjuten. Men det visade hon inga tecken på under färden till sjukhuset. Däremot skrek hon om vilken blodgrupp som Olof Palme hade. Jag fick faktiskt be henne att försöka lugna ned sig vilket hon också gjorde."
  När Peter Nordström kom fram till akutmottagningen på Sabbatsbergs sjukhus var personalen beredd.
  "Lisbeth blev tagen åt sidan. Men ganska snabbt kom ett konstaterande att inget fanns att göra. Olof Palme var död.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Avliden på platsen ja just det.
   Men det officiella är avliden på Sabbatsberg.

   Radera
  2. Med andra ord vid ankomsten till sabbatsberg då får inte kroppen röras.
   Men för att kunna gå ini korppen och avlägsna kulorna så heter det att manuell hjärtmassage görs. kroppen sys sedan igen.

   Radera
  3. Var kommer alla korkskallar ifrån som tror att halva Stockholm är inblandad i mordet på Olof Palme? Det är väl en sak att se och av erfarenhet göra en på förhand bedömning.
   En annan sak att konstatera medicinsk att personen är död.

   Radera
 56. Quick är oskyldigt dömd och även Tingström.

  Det var också Rajs som såg till att Valverius hindrades från att befatta sig med utredningen av mordet på Palme, sedan han signerat obduktionsprotokollet. Rajs var också inkopplad på utredningen av branden i åklagarvillan i Nacka, då åklagare Sigurd Denckers hus brann ned och hans blivande måg sprängdes av en hemmagjord bomb, som han skulle spränga en bank i Gustafsberg med. Lars "Bombmannen" Tingström hade alibi. Han var i Helsingborg på resa till Syrien, men det bekymrade inte rättvisan. Polis och massmedia döpte honom till Bombmannen, ett strå vassare än "Obducenten", och det blev livstid bokstavligen eftersom han dog i fängelset efter nio år i fångenskap hårdbevakad som Sveriges farligaste man. Snacka om justitiemord.

  SvaraRadera
 57. Åklagare k g swensson ville göra en ordentlig utredning av PalmeMordet men det ville inte Holmer och dom andra.

  "Jag blev aldrig kallad till Palmerummet. Jag framförde mitt intresse via överåklagaren Claes Zeime, men Holmér ville tydligen inte få något samarbete till stånd. Däremot så fanns ju där en representant för Justitiedepartementet. Detta är ju om inte skandal så i alla fall helt vidrigt, detta med regeringsrepresentationen i Palmerummet.

  Sedan Ebbe Carlssons närvaro& Vad sjutton var det för någonting? Han var närvarande redan från början, ända tills Säpos representanter började protestera. Det var mycket egendomligt."

  ÖA:s Mikael Pettersson ställde frågan till KG Svensson hur han ville beskriva samarbetet mellan honom och Holmér. I pressen hade det nämligen talats om samarbetssvårigheter, personkemi o d. Svensson svarade:

  "Enligt min mening var han omöjlig att samarbeta med. Utredningen leddes på ett kolossalt oprofessionellt sätt. Den handlade mera om att fantisera kring motiv än om att ta fasta på fakta. Man borde ha utgått ifrån brottsplatsen, men det gjorde man inte.

  Svensson påpekade att han inte hyste något personligt agg mot Holmér.

  Det var bara det att jag inte kunde acceptera hur utredningen sköttes. Holmér var ju en diktator. Det var allmänt känt att ingen av poliserna vågade säga emot honom, för om man gjorde det så åkte man ned i cykelkällaren. Holmér omgav sig med jasägare där i Palmerummet. (Precis som Palme gjorde med sina "pojkar" i kanslihuset. Min anm.)

  Utredningen om mordet på Olof Palme är den sämsta mordutredning jag någonsin varit med om. Och jag har varit med om ganska många.

  Enligt ÖA var Svensson mycket kritisk till att polisen inte utgick mera från Palmes personliga förhållanden i sökandet efter mördaren. Tidigt fick han själv vetskap om att Palme fört dagbok. Dagboken, som uppmärksammats i TV-programmet Striptease, är fortfarande försvunnen.

  SvaraRadera
 58. Varför ville Polisen få krantz att ta tbx sina observationer han gjorde på bussen av Polisman Pitz?
  Oberoende av varandra ringde krantz och busschauffören till Polisen om sina observationer.
  Helt klart är att Polisen tystar och hotar folk som kommer sanningen för nära.

  Men så har det ju varit hela tiden. PG Näss kan intyga att SÄPO i åratal har haft mig under bevakning, telefonavlyssning, skuggning o s v. En kvinnlig bussförare lämnade i ett förhör uppgiften att jag åkt med hennes buss men erkände sedan att hon blivit utsatt för påverkan av kriminalinspektören Jan Sundström, samme man som utsatte min dotter för påverkan och presenterade ett förhörsprotokoll där han fått henne att säga att jag inte alls var ute och åkte buss på mordkvällen. När jag anmälde till kommissionen att Hans Holmér inte ens var anmäld till Vasaloppet så tog dåvarande ordföranden Sigvard Marjasin och satte till egna resurser för att kolla MIN PERSON. När Axberger fick det klart för sig var det han som såg till att Marjasin blev befriad från uppdraget som ordförande i kommissionen. Och nu gör Axberger lika dant själv.

  SvaraRadera
 59. Till alla som kommenterar på denna blogg. Var inte lika lättlurade som Sven Anér. Läs och tänk efter själva, sök information som finns på nätet, det finns mycket att hämta om man har tid och möjlighet. Fastna inte i finska flickor och AA. Läs själva vad som står. AA är en offentlig person. En mördare ligger lågt. Fastna inte i att det är Lisbeth som stiger ur bilen. Det är inte Lisbeth, det går också ta reda på, Lisbeth åkte ambulans hon övergiver inte sin döende make. Framför allt tänk efter själva inte bara en gång utan två gånger, tre gånger ja många gånger om så behövs. Dessa spår leder bort från den verklige gärningsmannen och möjligheten att få ett seriöst svar på denna gåta.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Du begär att folk ska tänka på den här bloggen.

   Det är väl inte Anér och hans hejdukars bästa gren.

   Radera
 60. Vad är det som gått fel hos Sven Anér, som gör att han blivit Sveriges kanske störste rättshaverist?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Håller fullständigt med. Anér har ungefär samma rättspatos som Putin och Janukovitj.

   Erkänner att jag för några år sedan lade upp en hundralapp och köpte en bok av honom. Värre smörja han jag nog aldrig läst. Tur att inte våra domstolar godtar sådan bevisföring som han gör i sina böcker.

   En person skickar mejl från ett internetcafé och kastar om bokstäverna i namnet Anti Avsan i olika kombinationer. Det är enligt Herr Anér vattentäta bevis för att det är Anti Avsan som ligger bakom det.

   Att det bara går att tro något så idiotiskt att Anti Avsan skulle vara så fullständigt korkad att han skulle göra något sådant. Det säger väl allt..........!?

   Radera
  2. Lägg papperen på bordet då era j.....la fegisar.

   Radera
  3. "Anér har ungefär samma rättspatos som Putin och Janukovitj. "

   Ursäkta skulle vara:
   Samma höga rättspatos som lönnmördana Buch och Obama. Fängelset Guantánamo och ett otal andra hemliga fängelser och tortyrcentraler över världen inte att förglömma.

   Radera
  4. Även solen har sina fläckar inte ens Bush och Obama är felfria.

   De är ändå ljusår bättre än Putin, Janukovitj och Anér!

   Radera
  5. "Även solen har sina fläckar inte ens Bush och Obama är felfria."

   Skämtar du
   När blev två totalt samvetslösa mördare nästan felfria.

   Radera
  6. Sådana bloggar som den här, där man kan vräka ur sig vilken smörja som helst om etablissemanget finns det massor av i både USA och Sverige.

   Men inte en enda i Ryssland, Ukraina eller Vitryssland. Slump eller......!?

   Hade inte USA funnits så hade vi förmodligen varit en delreplik i forna Sovjetunionen. Vilket säkert du och dina proletärenlakejer som befolkar denna blogg önskar högst av allt.

   Radera
  7. "Hade inte USA funnits så hade vi förmodligen varit en delreplik i forna Sovjetunionen."

   Det får du nog utveckla vidare.

   "proletärenlakejer"

   Den var rolig. Allt till vänster om fascism...

   Så du läser kyrilliska. Tror jag väl inte.

   Radera
  8. Svaret andas historielöshet och därmed blir det nog genast svårare att utveckla det....

   Kyrilliska tarvar däremot nog en förklaring....

   Radera
  9. "Hade inte USA funnits så hade vi förmodligen varit en delreplik i forna Sovjetunionen."

   Det här andas verkligen historielöshet.

   Om inte Sovjet hade varit skulle vi i dag ha varit en lydstat till Tyskland. Om du inte tror mig, gå in på nätet och räkna lik. 80-90% av de tyska liken är begravda i öst. Och ryssarna slogs inte mot de tämligen utarmade tyska armeer som sedan blev kvar att försvara väst.
   Men Hoolywoodpropagandan fungerar perfekt på de icke pålästa.
   Kyrilliska? Läs innantill.
   http://sv.wikipedia.org/wiki/Kyrilliska_alfabetet

   Radera
  10. Jan Myrdal kom tillbaks allting är förlåtet. Här har du din överman.

   Att Hitler fick hybris och gick in i Sovjet där en och annan tysk soldat frös ihjäl försöker ni kommunistkramare ta åt Er äran av.

   Hade inte USA lagt sig i och fixat vår frihet i väst så hade det varit en uppgörelse mellan Hitler och Stalin om oss. Om det så hade varit runt förhandlingsbordet eller på slagfältet. Men du hade väl förmodligen sett det som höjden av lycka att ha Stalin som ledare!?

   Jag ser sällan eller aldrig på hollywoodproduktioner, än mycket mindre på de propagandistiska.

   Däremot har jag sett det fullständigt misslyckade experimentet som kollapsade för drygt två decennier sedan, som vi om inte förr eller senare förmodligen hade blivit en del av om inte USA hade funnits.

   Radera
  11. Hybris. Det var Hitlers mål från första böjan att attackera Sovjetunionen. Läs Min Kamp.

   Enligt Halders dagbok frös 1941 46 000 tyska soldater ihäl i Juli. 41 000 i Augusti. 30 000 i September osv.

   Som en jämförelse frös 26 000 tyska soldater ihäl i Frankrike mellan 10 Maj och 20 Juni 1940.

   Tyskarnas förluster var uppemot 1 000 000 (döda, sårade, försvunna) i slutet på December 1941. Och 600 000 hästar, inte att föglömma.

   Hitler hybris var att han trodde att han skulle kunna inta Sovjet från Archangels vid Baren Hav till Astracan vid Kapiska Havet på åtta veckor. Det var bara att sparka in dörren så skulle hela huset rasa ihop som Göbbels uttryckte det i sin dagbok,

   Du behöver uppenbarligen läsa på. Jag rekommenderar David M. Glantz, han har skrivit ett par lättlästa böcker om kriget i öst. Liksom ett antal verkliga tegelstenar. Stephen G. Fritz Ostkrieg. David Stahel eller varför inte Lidel Harts andra världskrigers historia. Den finns på svenska.

   Hoolywood är alltid 24 lögner per sekund

   Radera
  12. Påstår inte det var stundesn ingivelse att anfalla Sovjet från Hitlers sida. Tycker att hela hans projekt andades rätt igenom hybris. Goebbels uttalanden andas väl också en del hybris?

   Har inte läst någon bok om andra världskriget förutom de vi hade i grundskolan. Däremot har jag sett ett otal dokumentärer om detta mänsklighetens vansinne. Följer just nu en på Nat Geo.

   Har däremot läst ett tusental sidor om mordet på Olof Palme, plus diverse utredningar och förhörsprotokoll. Kunde säkerligen prutat på en del av dessa och läst en del om andra världskriget istället.

   Kunde definitivt skippat den boken jag läste av Sven Anér härom året. Värre smörja har jag nog aldrig läst?!

   Är väl medveten om tyskarna gjorde enorma förluster i Sovjetunionen. Men det grundades knappast på Stalins enorma vilja att öka friheten och demokratisera världen.7

   Ser att du rekommenderar en amerikanska författare, hoppas inte för din skull att de inte är allt för inspirerade av Hollywood.

   I vilka länder finns det inte ett behov av att skönmåla sig själva? Varför skulle USA vara ett undantag?

   Dock går det att demonstrera mot, häckla och håna maktens män i USA i närmast obegränsad omfattning, i media, på nätet och på både gator och torg. Utför detta på samma vis i i t.ex något kommunistland eller någon republik i det forna Sovjetunionen. Undantaget Baltikum.

   Är själv ingen reservationslös USA-fantast. Var i tonåren vänsterman och USA-hatare, men under livets resa kunnat konstatera de har trots allt gjort mycket mer gott än ont.

   Brukar skyla över mina tankevurpor från tonåren med ordspråket "att den som inte är röd i sin ungdom har inget hjärta och den som fortfarande är det när han är vuxen har ingen hjärna".

   Radera
 61. Anti Avsans dagar är nu räknade. Han sprattlar och vrider sig. Inget kan rädda honom nu. Dags att börja förbereda sig på slutet. Snart kommer det. Mycket snart.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Om du nu pekar ut en person som gärningsman, så fram med de bevis du tydligen besitter.
   Ge mig ett enda på Anti Avsan är gärningsmannen.

   Radera
  2. inga problem, jag kan ge dig 2 bevis direkt utan problem. Två finska flickor vittnar om detta. Inte en utan två av dom mest komplicerade datorerna som existerar nämligen den mänskliga hjärnan som för övrigt gör ungefär 1000 miljarder beräkningar/sekund vittnar om att de inte bara sett utan pratat med Anti Avsan på mordplatsen. Det är det enda bevis man behöver. I vart fall om de hade varit poliser. Det är ju skrattretande att sverige har sån fruktansvärd korruption inbyggd i rättsystemet att folk nästan går på att lagen är lika för poliser som för vanliga medborgare. Man behöver inte leta längre tillbaks än några veckor till att man hittar nästa övergrepp, fåg föreslå avrättningen på öppen gata i guldrånet i stockholm. Skrämmande. Men Anti Avsan, nu är det ju lite synd om dig med tanke på din bakgrund. Det är ju inte alla som har det så lätt här i livet men bort skall du från samhället tillika som de andra sadistpoliserna, våldtäktsmännen och mördarpacken från baseballigan. Självklart om man är extremt högervriden vilket verkar vara den gällande trenden i sverige så kanske man går igång på en sexlös muskelbyggarsadist.

   Radera
  3. Har du aldrig hört talas om desinformation?
   Om det funnits någon sanning i finskornas berättelse hade mordet varit löst för länge sedan. begriper du inte det enkla faktum? Hela historien är från början till slut helt osannolik.
   Oavsett det så har finskorna inte pekat ut AA.
   och hur skulle de kunna göra det när allt pekar på att historien är en ren lögn?

   Radera
  4. Vad har finskorna då för motiv att ljuga om jag får fråga och vad har du för motiv att misstro dom?

   Radera
  5. Det ena kan vara så enkelt som pengar. Det andra kan vara att det är en ren fyllehistoria uppdiktad på en finlandsfärja för att imponera och driva med någon person. Men det troliga är att det finns säkerligen ett samband med nedanstående.
   Ett desinformationsspår planterat av ett lands säkerhetsorganisationer kännetecknas ofta av att det är för bra för att vara sant.
   Nedanstående agent hade en inspelning just ifrån finskornas berättelse när han greps i MoZambique. Kan mycket väl vara han som planterat den historian med hjälp av finskorna.Om sydafrikas apartheidregering låg bakom Mordet på Olof Palme finansierades det med stora pengar.Och den regimen ligger bakom si sådär ett par hundra politiska mord.Och desinformation runt dessa mord ombesörjdes av en hel avdelning inom den sydafrikanska säkerhetstjänsten vid namn "Stratcom".
   DCC som nämns nedan hade hand om alla hemliga utlandsuppdrag.
   "en sydafrikansk spion som föddes Leon van der Westhuizen, bytte namn till Henry William Bacon när han adopterades som barn av den svenska missionären Aina Amanda Eriksson, bytte igen till Nicho Esslin och kallade sig Nigel Barnett när han greps i Moçambique.
   Barnett hade kapacitet att utföra mordet – det hade knappast varit hans första. Han hade kopplingar till DCC, hade spelat in radiointervjuer med vittnen i Palmeutredningen, kunde lite svenska, hade varit i Stockholm flera gånger och talade enligt ett lögndetektortest inte sanning när han nekade till att ha varit inblandad i mordet."

   Radera
  6. Sydafrika ar ju kopplat till norrmalspolisen och polissparet sa det pekar ju bara annu starkare mot AA. Det ar tyvarr inte troligt att finska flickorna ljuger. Det finns inget motiv. Fyllehistoria, nu far du allt kamma dig. Mutatde, ja kanske men det maste du nog kunna bevisa innan du kan foresla ngt sadant. I ovrigt, intressant info men det haller inte hela vagen, dock kan det ju vara en pusselbit.

   Radera
 62. Anti är förresten kompis med Leif Plitz på facebook där han kallar sig Leffe Cool

  http://www.facebook.com/leffe.cool/friends?ft_ref=mni

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja de är ju gamla arbetskamrater. Vad är anmärkningsvärt med det. De känner ju varandra.

   Radera
  2. Somu vet så kokar gärna kocken Anér soppa på en spik.........

   Radera
  3. det som är anmärkningsvärt är att de är mördare och våldtäktsmän och att de har höga positioner inom regering och polis och att de skyddar varandra, tag tex detta fallet när anti avsan som rådman i tingsrätten minimerar sin våldtäktspolares straff. http://www.aftonbladet.se/nyheter/article14015416.ab

   Radera
  4. Har Anti Avsan sett till att ett brott blivit felaktigt dömt för att hjälpa sin polare? Kan du ge en källhänvisning och bevis när du kommer med dessa grova anklagelser mot en person.
   Om så hade varit fallet hade väl åklagaren i fallet överklagat dommen till hovrätten. Men kanske Anti Avsan hade polare där också?och sedan kunde man överklaga till Högsta domstolen. Och där hade han antagligen blivit frikänd, för där känner Anti Avsan alla domarna. Ett tips till dig, börja och läs juridik, så kanske du fattar lite mer. Alternativ är att bara hålla käft om idiotiska påståenden.

   Radera
  5. Ärendet blev överklagat till domstolen där de med förvåning såg på tingsrättens dom och höjde straffet senare till en mer realistisk skala. Detta är inga anklagelser utan faktum. Inget att bli upprörd över. Eller?

   Radera
  6. Det är tur att vi lever i ett rättssamhälle och har domstolar som dömer, ofta i brottsmål med nämdemän och gjort det omöjligt för en enda person att bestämma brotts påföljd.

   Radera
  7. om Anti Avsan som domare hade varit polare med den person som dömdes hade det varit en uppenbar Jävs situation och rättegången hade förklarats ogiltig och fått göras om.

   Radera
 63. Den frispråkige forskaren vid FOA Eskil Block har uppgivit för mig att en av hans kolleger med bostad mitt emot Palmes på Västerlånggatan lånat ut barnkammaren till SÄPO för spaning på statsministern. Den lösmynte spanaren hade läckt att Lisbet Palme sannerligen inte var främmande för herrbesök när maken var bortrest. Om detta är sant så kanske man kan gissa på Sven Aspling. Allt detta är naturligtvis sådant som en mordutredning skulle ha undersökt. Om det hade existerat någon sådan.

  Säpos Arbetsmetoder:
  -En något yrvaken upptäckt, detta med SÄPO. Redan första veckan efter mordet kom jag i kontakt med SÄPO och fann att de arbetade med allt annat än justa medel. De satte mig under bevakning, de avlyssnade min telefon, de förhörde mina barn och tog kontakt med andra familjemedlemmar bakom min rygg, de presenterade ett förfalskat förhörsprotokoll med min dotter för att jag skulle tro att jag misst förståndet. Det stod helt klart från första stund att Hans Holmér och hans mannar i Palmerummet och på SÄPO sysslade med allt annat än att få klarhet i mordet på Olof Palme.

  SvaraRadera
 64. Om det inte är Lisbeth på Polisbils bilden på Sabbatsebrg så vem fan är det????
  Ger ni mig ett namn på den kvinnan det är så vill jag ha foton på henne så vi kan jämföra hennes hår på samma sätt som lennart Remstan gjorde med Lisbeth.

  Regeringen är inblandade i mordet, det är därför det aldrig blir någon klarhet i något nån gång.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Titta på begravnings bilden, det är kanske hon som står där?

   Radera
  2. Lisbeth åkte ambulans, svårt att fatta?

   Radera
  3. lisbeth åkte både ambulans och polisbil, det är kanske det som är lite svårt att fatta för oss med ett högre intellekt än ett vingummi.

   Radera
  4. Visst Lisbeth Palme åker med en ambulans från mordplatsen, som helt plötsligt stannar halvägs till Sabbatsberg,
   för att byta en kappa och fortsätter sedan i en polisbil. Hur jävla korkad är man när man påstår något dylikt. Varenda jävel som hör en ambulans med sirener på som helt plötsligt stannar, så flyger varenda kotte fram till fönster och kollar vad som står på. DET DRAR JU ENORMT MYCKET UPPMÄRKSAMHET TILL SIG.Inte en jävel har vittnat om detta scenario. Varför då tror du? Jo för det har aldrig hänt. Och till vilket värde skulle man planera en sådan här grej? Säg mig vem skulle misstänka att Lisbeth Palme är inblandad på mordet på sin make Statsminister Olof Palme oavsett om hon skulle varit beskjuten eller inte? Säg mig vem skulle göra det? Och i detta scenario så ska ambulansförarna vara inblandade och hålla tyst, sjuksköterskan som baddar hennes rygg på sjukhuset,personer som tar hand om kappan, personer på labb som ska skjuta igenom hennes kappa. Och allt detta ska de som iscensatt mordet planera och genomföra i tid och rum utan att riskera bli avslöjade till ingen nytta alls, för som sagt ingen jävel skulle misstänka Lisbet Palmes inblandning i mordet oavsett om hon blev beskjuten eller inte. Dessutom hela denna "apparats" genomförande, hur ska det rent praktiskt gå till? Hur tänker de som planerar mordet? Ska de riskera att någon pratar vid mun eller att det på ett eller annat sätt skulle avslöjas pga av denna kappa vilket på förhand självklart skulle bedöma att den chansen är ganska stor när idén framförs och man gör det ändå. Tror du det? Till absolut ingen nytta alls? Skärp dig då ditt jävla korkhuvud. Tänk dig när de sitter vid bordet och planerar detta "enkla" scenario hur tongångarna skulle gå runt det bordet. Alla skulle antagligen tycka det vore genialiskt och väldigt enkelt och helt vattentätt att genomföra.
   Och tänk hur fan skulle det gått till att få allt att stämma till just denna kväll. FÖRSÖK NU TÄNKA LITE KLART, istället för att komma med dessa idiotiska teorier. Intelligens fiskmås.

   Radera
  5. På språket att döma du använder är det kanske du som behöver ta dig lite i kragen, jobba lite med hjärnan, se vad som händer, en dag kanske det säger pling vem vet. Lisbeth är inblandad. Hon har blivit skrämd till att ändra både vittnesmål samt fortsatt tiga sönder utredningen. Världen väntar på att hon uttalar sig men det händer inte. Varför? Uppenbart självklart. Palme hade många älskarinnor. Där har du ett motiv. Säpo är inblandade utan tvekan, där har du förövarna. Spela på människors privata känslor i kombination med rädsla är ju inte direkt raketforskning. Äldsta knepet i säpos manualer. Förresten, senast jag hörde uttrycket "intelligens fiskmås" var i 3:e klass, tack för att du påminner mig om min naiva barndoms glada dagar, pucko.

   Radera
  6. Mitt språk är inget i jämförelse vad du gör dig skyldig till.Utan någon som helst respekt mot en människa, som har varit med om en sådan fruktansvärd upplevelse kan du sitta här och påstå att hon har deltagit i en konspiration att mörda sin egen make och sin barns far. Inga bevis bara totalt korkade konspirationsteorier
   Utan någon som helst sannolikhet. jag har alltid undrat hur människor är skapta som kan
   bidraga till att föra ryktesspridningar vidare utan att ha mer på fötterna.Fy fan vilket folk.
   Svara då på min fråga du som vet.När var hur planerade man detta scenario. Ringde tex.Anti Avsan hem till ambulansföraren och frågade om han skulle kunna tänka sig vara med om en komplott att skjuta Olof Palme? Eller hur gick det till när kontakten togs? Halv sju på fredags kvällen fick Palme klart för sig att han skulle gå på bio. Hur löste man hela detta kappscenario på förhand. Ringde han också sjuksköterskan och sa nu ska vi figurera att Lisbet Palme blivit skjuten. Kom ihåg att du ljuger och håller med om att Lisbet Palme är skjuten. Förklara nu för mig.Kom igen nu visa att du har större intelligens än en fiskmås.

   Radera
  7. Det kvittar hur frustrerande detta är för dig personligen. Av ditt temperament att döma har du en biff i grytan. Du har förstås liksom jag all rätt att tro vad du vill och också yttra detta. När det gäller Lisbeth är hon inblandad. Kanske mot sin vilja eller inte men att ändra sina vittnesuppgifter och sedan tiga ihjäl utredningen samt CP gör att hon inte är fri från skuld i mina ögon. Sedan om hon har blivit skrämd till tystnad eller om hon blivit skrämd och övertygad eller i motsatt ordning spelar mindre roll. Hon är självklart bara en bricka i spelet. Kanske precis som du som försvarar, kanske omedvetet deras lögner. Jag kan tänka mig flera tänkbara sätt hon kan vara inblandad eller inte. Möjligheterna är många men en sak är säker, för att kunna få till en sådan här mörkläggning under lång tid så krävs det antingen att hon hade blivit undanröjd eller tvingats till tystnad eller rent utav spridit falska spår vilket hennes vittnesuppgifter tyder på. Ja då kan jag ju fråga dig, tycker du att Lisbeth gjort allt som krävs för att få fast hennes mans mördare? Tycker du att hennes situation är solklar, inget mer att tillägga? Kör på men andas lite så du inte får hjärtinfarkt min käre vän: )

   Radera
  8. Ja förresten angående om ambulanspersonalens inblandning är det ju inte omöjligt alls och även om Olof inte visste att han skulle gå på bio förrän två timmar innan så kan det ju tänkas och är inte helt orimligt att LP visste det långt innan. Tjing!

   Radera
  9. Dessa konspirationsteoretiker upphör aldrig att förvåna. Inte ens en fantasifull deckarförfattare skulle komma på något så enfaldigt idiotiskt scenario och få det låta trovärdigt. IQ- fiskmås

   Radera
  10. Polisbilen åker ifatt ambulansen hur svårt kan det va att förstå en sån sak.
   Säpo fick ju 2 buss chaufförer att säga osanna saker att krantz hade åkt med fel buss.
   Har du läst Aftonbladet idag hur baseboll poliserna jobbade? planterade bevis osv ingenting var omöjligt på 80talet man kunde även mörda folk i förhörsrum utan att åka fast eller bli av med jobbet.
   Finska flickorna skrämmer man oxå till tystnad med dessa 8 förhör och husrannsakan, vad är det du inte kan förstå med detta.
   Tror du inte Säpo skulle kunna tysta en ambulansförare?
   Det sägs ju även att man hotade Holmers hustru.
   Tacka fan för att ingen vågar säga något för många har blivit hotade eller mördade som Ingvar Heimer.
   Hans Holmers chaufför dör oxå mystiskt.
   Ulf Lingärde får obehagliga inbrott osv efter hans avslöjande.
   Tror du folk går ut och pratar så lätt om Mordet när det ser ut som det gör.
   Även idag är det svårt gå ut prata om det man vet om mordet för såna som dig som skriver som du gör.
   Utredd alla fr¨ågetecken och gå till botten med dom frågetecknen som finns, vad är det för fel med?
   Dra igång en kommission som är öppen för allmänheten och låt höra vad finska flickorna säger och kalla in Lisbeth oxå och fråga vad hon säger om kappan osv och kolla upp dessa walkie talkie män, men det är ju inte du villig till att göra för du vill inte lösa mordet.

   Radera
  11. Du kan ju inte bara komma med vansinniga påståenden. Var någonstans har denna polisbil kört i kapp och stannat en ambulans i full färd på väg mot Sabbatsberg med sirener och blåljus på mitt inne i centrala Stockholm? Var har du bevisen och vittnena till denna händelse? Det är löningsfredag och fullt med personer ute på stan vid den här tiden. Det måste funnits hur många personer som helst som skulle sett denna händelse. Eller har SÄPO tystat dom också? Tycker du inte att det är märkligt att ingen har sett denna händelse. Förstår du inte själv att det är fullständigt osannolikt och faller på sin egen orimlighet att det skulle ägt rum?

   Radera
  12. Till Mr. IQ fiskmas.

   Det ar intressant att du blir sa upprord hela tiden och refererar till IQ. I mina ogon verkar detta bara tyda pa att din egen mentala styrka inte riktigt spanner sa vitt som du kommer behovs for att omsluta detta case. Sjalv har jag ett valdit starkt IQ och jag har inga problem att se Sven Aners teorier fungera. Om du har ngt emot att folk soker sanningen i teorier kanske du inte ska vara med pa detta forum. Det tillfor ju liksom ingenting att du sitter och skriker som en barnunge hela tiden. Eller vad tycker du Einstein?

   Radera
  13. Till dig som inte har några problem att se Sven Anérs teorier fungera som rör Lisbet palmes kappa och framför det som ett argument för hennes inblandning i mordet på sin egen make.

   Du blundar för det som solklart talar emot och understryker det osannolika i historien och ser bara det som möjligtvis kan tala för.
   Men gör en bedömning av sannolikhet.
   Hur stor är sannolikheten att ingen person, inget vittne har sett en ambulans med blåljus och sirener har blivit stannad av en polisbil mitt i centrala Stockholm en löningsfredag? jämfört med sannolikheten att fotografen har angett fel information på bilden av tex kommersiella skäl? Vad kommer du fram till?
   Du ska också veta att det är enligt svensk lag och författning förbjudet att stanna ett utryckningsfordon med blåljus och sirener.Ett enda vittne till denna händelse hade saken slagits upp stort i media och hela händelsen hamnat i domstol. Tror du att dessa personer som planerat detta mord att de skulle vågat ta den risken? På förhand måste risken ha bedömts som stor att någon skulle se denna händelse och av den anledningen självklart avstått.Bara det att det finns inte ett enda vittne till denna händelse vilket skulle vara helt osannolikt om det skulle hänt, dessutom för de inblandade fullständigt omöjligt att planera. Lisbet Palme åkte med ambulansen från mordplatsen. Intygas av ett tydligt vittne, som öppnade dörren till ambulansen så hon kunde kliva in. Samma sak uppger ambulansföraren. Alltså åkte Lisbet med ambulansen från mordplatsen och eftersom ingen har sett att ambulansen med blåljus och sirener stannat på vägen vilket är helt osannolikt att ingen skulle gjort om så skulle varit fallet. Så står det helt klart att det är inte lisbet Palme som anländer med denna polisbil klockan 23.42 som bilden anger. Det bör ju räcka med att man har IQ-fiskmås för att begripa.

   Radera
  14. Hur stor är sannolikheten att det inte är LP på bilden och om det är det hur stor är sannolikheten att hon då åkte ambulans? Tror inte man kan jobba med sannolikhet när man jobbar med en polisutredning. Sannolikeheten för att något händer överhuvudtaget är mycket liten varför konceptet inte har en plats i sammanhanget. Det finns inga vittnen som har sett ambulansen stanna men det finns inte heller några vittnen som inte sett den stanna varför man måste dra slutsatsen att den stannat eftersom LP kliver ut ur en polisbil inte en ambulans i sjukhusets entre.

   Radera
 65. Säpo skrämde oxå buss chauffören till tystnad.
  Säpo eller Ölvebro skrämde dom finska flickorna till tystnad, husrannsakan hörde till för att skrämmas samt dom 8förhören hölls för att hjärntvätta finska flickorna och intala dom att det inte var anti avsan dom sett.
  Krantz försökte man oxå tysta.
  Ingvar Heimer däremot lyckas man tysta, han blir mördad år 2001 på vårby tunnelbanestation.Exakt vem som mördade Ingvar vet jag inte men det är samma som med Olof Palmes död Polisen vägrar utredda Ingvar heimers död.
  Polisen ger vittnen man inte gillar fula öknamn, privatspanare kallas knäppskallar osv osv.

  SvaraRadera
 66. En jag känner som bor i sth och som kan veta lite om Mordet, sa till mig att en utredare från PalmeGruppen sagt till honom att Polisen mördade Palme.Han visste även vilket vapen som hade använts, han visade mig ett sådant vapen.
  Men mer säger jag inte.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Anonymtomte: "En jag känner som bor i sth och som kan veta lite om Mordet, sa till mig att en utredare från PalmeGruppen sagt till honom att Polisen mördade Palme.Han visste även vilket vapen som hade använts, han visade mig ett sådant vapen.
   Men mer säger jag inte."

   Ha, ha, ha! Här har vi anonymtomtarnas nivå!

   Radera
  2. Det är sant så sa han till mig.Sen hurvida det stämmer kan ju inte jag bedöma.
   jag röjer inte vem det är så jag lämnar inga ytterligare detaljer.

   Radera
  3. För en gångs skull kan jag faktiskt hålla med "Buljohan"

   Radera
  4. Magnus Johansson = idiot!

   Radera
 67. Boken Polisspåret av Sven Aner.
  D.N fotografen som hör följande samtal på sin Polisradio i bilen sidan 29.
  -Hur har ni det däruppe?
  -för djävligt kallt.
  -Palme är skjuten.
  Jag tror D.N fotografen får in en walkie talkie och det är troligen en kraco 312 som Sven Aner beskriver på sidan 246 som hittas i lägenheten på järnmalmsvägen i Traneborg, lägenheten tillhörde Polisman X och man hittar SS hjälmar och även nån form av telefonsvarare som står och blinkar och har sig.
  Men åter till walkie talkien (kraco 312)
  79mhz som polisen använder sig av är delbart med 3 och hamnar då på Pr radio bandet 27mhz är lite dålig på exakt hur tekniken funkar men, det är fullt möjligt en walkie talkie gubbe sänt detta meddelanden så det gick in på hans Polisradio men för att detta ska kunna ske måste walkie talkie gubben ha stått ganska nära bilen och dessa kracos var inte nå kvalitets grejer heller.Detta kan man pröva själv oxå.
  Så vi har ändå ett samband med Mordet och walkie talkien gubbarna eftersom man sa i radion , Palme är skjuten.
  Lägenheten på järnmalsvägen bor inte X i och nyckeln finns på vaktkontoret alltså hans arbetsplats, jag har förklaringen till varför.
  Man har helt enkelt kopplat in sig Parallellt på Palmes telefon och kopplat sig fram till denna lägenhet där man har avlyssningsutrustningen ståendes som är en form av telefonsvarare kan man säga och att nyckeln finns på vaktkontoret är logiskt för man måste åka till lägenheten och manuellt lyssna av om Makarna Palme talat i telefonen.Detta med den manuella avlyssningen av makarna Palme sköts troligen av flera personer därav nyckeln på vakt kontoret.

  SvaraRadera
 68. Kraco 312 sänder alltså på Pr radio bandet 27mhz som övervakades av televerket där grundborg satt som högsta chef, så här skriver en som jobbat där.

  Efter att min chef berättat situation på 27 MHz för Televerket i Farsta beslöts att kontrollstationerna i Sverige skulle avlyssna, föra journal och inrapportera den "illegala" trafiken på 27 MHz.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Så var är inspelningen från Mordnatten?

   Radera
 69. Klart att familjen Palme inte kan uttala sig om Polisspåret.
  Lisbeth har ju bla pekat ut fel person med hjälp av Polisen.

  SvaraRadera
 70. Varför skulle det vara konstigt att en frilansfotograf som lever på att sälja bilder till media, skulle uppge att bilden är på Lisbeth Palme när hon anländer till Sabbatsbergs sjukhus?
  Han lämnade bilden till bildleverantören FLT för förmedling till media. En tidning publicerar bilden och det är GP, med texten Lisbeth Palme anländer till Sabbatsberg efter skottdramat. Men på förhand skulle bilden kunna bedömmas ha ett större kommersiellt värde än så och hade ett fyrtitotal tidningar och Tv kanaler publicerat bilden så hade bilden givet totalt en summa till FLT att dela med fotografen på cirka 150.000 kr. Varför skulle inte det vara trovärdigt för dig, när du tror på alla andra vansinniga teorier om Lisbeths Palme inblandning av mordet på sin egen make.
  Använd nu hjärncellerna lite och bedöm vilket som är mest trovärdigt i detta sammanhang.Fotografens manipulation av bildtexten av kommersiella skäl eller Lisbeth Palmes inblandning av mordet? Vad kommer du fram till?

  SvaraRadera
  Svar
  1. du försöker ju konstruera dig förbi beviset, fotot. Vem stiger ut polisbilen? Eller det kanske inte är Lisbeth menar du? Vem är det då i så fall och vem är polisen som kör bilen och varför är dom där? Och varför ser det exakt ut som Lisbeth på pricken? Och varför ger Lisbeth först ett vittne som stämmer mycket in på AA men sedan ändrar sig till CP?

   Radera
  2. Kan det vara Mårtens fästmö? Hon finns på begravnings bilden och hon kommer till sabb tillsammans med Mårten tror jag.

   Radera
 71. Jag är fortfarande inte säker på att det inte är Lisbeth på kortet.
  NI måste ju försöka övertyga mig nu och det ni ska göra då är att svara hur låg tid det gick från det att Palme dog tills begravningen ägde rum med det kortet som Remsatm visar på begravningen, vad jag vill komma till är om det är helt omöjligt att Lisbeths hår har vaxt ut under denna tid.
  Samt så vill jag ha reda på er vilken kvinnan på bilden i såna fall är och ger ni mig ett namn så vill jag kunna jämföra hennes håruppsättning med olika foton, precis som lennart remstam har gjort med Lisbeth.
  jag är alltså inte helt säker på att det inte är Lisbeth.

  Håret på dessa 2 bilder på Lisbeth skiljer varandra åt det är vi överens om, men hår växer oxå.


  SvaraRadera
 72. Vi har nog totalt olika uppfattningar om vad som menas med uttrycket "exakt på pricken" likt en person.

  Tycker du inte att AA är lik Bert Karlsson, du tror inte det är han som är mördaren? Han var ju politiker och tycke säkerligen illa om Olof Palme. Han hade också en älskarinna som bodde i upplands väsby och som tränade på gym.Ett gym som Bert Karlsson utklädd ibland var där och hälsade på.Bert karlsson talar också finska.Och tycker du inte också att Bert Karlsson är lik Torbjörn Fälldin. Det kanske är Torbjörn Fälldin som är mördaren? Dessutom påminner han om Jussi Björlings brors son son.Han tränade också på gym. Kanske är han som är mördaren? Han stämmer också in på Lisbeths Palmes beskrivning iaf tyckte inte jussi Björling om Socialdemokrater.
  Finskorna har aldrig pekat ut AA, men jag har hört att de misstänkte Bert Karlsson för jag har hört att han kan inte klockan. Dessutom befann han sig i Stockholm den kvällen. och det har också sagt att Bert karlsson hade ett förhållande med Lisbeth Palme, men det hade också Jussi Björlings son son. Man vet ju aldrig det kan ju faktiskt vara han som sköt Palme för han var vad jag hört var kär i Lisbeth Palme Sedan kan jag inte förstå varför folk klagar på konspirationsteoretiker, det mesta är faktiskt
  ren fakta och sant.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja men lägg då papperen på bordet låt oss höra finska flickorna igen.
   Varför hölls inte en vittneskonfrontation med flickorna och avsan???
   AVsan är utpekad av flickorna men även utav den där killen som tränade på gymet som jag inte minns namnet på nu.
   Avsan hade oxå en stirrig blick, Lisbeth sa mördaren hade en sån blick, men oj vad mycket som stämmer in helt plötsligt.

   Men för att få reda på hur allting ligger till så lägg alla hemlighets stämplar på bordet så ska vi ta och göra en riktig utredning sen får vi se vem som får rätt.

   Radera
  2. Det ena kan vara så enkelt som pengar. Det andra kan vara att det är en ren fyllehistoria uppdiktad på en finlandsfärja för att imponera och driva med någon person. Men det troliga är att det finns säkerligen ett samband med nedanstående.
   Ett desinformationsspår planterat av ett lands säkerhetsorganisationer kännetecknas ofta av att det är för bra för att vara sant. I det fallet är finskornas berättelse klockren från början till slut.
   Nedanstående agent hade en inspelning just ifrån finskornas berättelse när han greps i Mozambique. Kan mycket väl vara han som planterat den historian med hjälp av finskorna.Om sydafrikas apartheidregering låg bakom Mordet på Olof Palme finansierades det med stora pengar.Och den regimen ligger bakom si sådär ett par hundra politiska mord.Och desinformation runt dessa mord ombesörjdes av en hel avdelning inom den sydafrikanska säkerhetstjänsten vid namn "Stratcom".
   DCC som nämns nedan hade hand om alla hemliga utlandsuppdrag.
   "en sydafrikansk spion som föddes Leon van der Westhuizen i Sydafrika, bytte namn till Henry William Bacon när han adopterades som barn av den svenska missionären Aina Amanda Eriksson. (Hon var gift med en engelsman med efternamnet Bacon) bytte igen till Nicho Esslin och kallade sig Nigel Barnett när han greps i Moçambique.
   Barnett hade kapacitet att utföra mordet – det hade knappast varit hans första. Han hade kopplingar till DCC, hade spelat in radiointervjuer med vittnen i Palmeutredningen, kunde lite svenska, hade varit i Stockholm flera gånger och talade enligt ett lögndetektortest inte sanning när han nekade till att ha varit inblandad i mordet."
   Om Sydafrika låg bakom mordet, och det är mycket som talar för det. Då använde dom inga oerfarna amatörer som Anti Avsan som operativ.
   Men däremot inte sagt att det fanns ett samarbete med information mellan tex. SÄPO och Sydafrikanska underättelseorganisationer. kontakter knöts av den sydafrikanska mästerspionen Craig Williamsson med diverse högerextremistiska element inom polis och militär.Olof Palme var en av Sydafrikas största fiende på grund av hans stöd till ANC.

   Radera
  3. Vad hade då Barnett i sitt bankfack i Durban förutom falska pass? När kriminalkommissarie Jan-Åke Kjellberg efter två dagars byråkratisk strid fick öppna det, slog hjärtat dubbelslag när han fann en Smith & Wesson .357 Magnum – alltså samma typ som Palme sköts med!
   Den sensationella uppgiften verkar inga svenska tidningar ha skrivit om tidigare. Kjellberg fick inte närvara när revolvern provsköts, men fick beskedet att det inte var mordvapnet. Och där slutar spåren.
   Nigel Barnett frigavs plötsligt och Magnumrevolvern försvann. Kvar finns bara indicier. Inga kopplingar till mordplatsen har hittats.
   Det finns mycket som stämmer....

   Radera
  4. Hur länge ska Sverige vägra ta sydafrikaspåret på allvar?
   Logga in på nedanstående länk

   X = i artikeln är spionen Craig Williamsson

   http://wwwc.aftonbladet.se/debatt/9903/17/debatt.html

   Radera
  5. "dåvarande chefen för Palme-gruppen, Hans Ölvebro, och åklagaren Jan Danielsson, när de besökte Sydafrika för att utreda Sydafrikaspåret, närmast bad om ursäkt för att de besvärade. De båda antydde till och med att de kommit dit bara därför att opinionstrycket i Sverige krävde det. De sa att de redan visste vem som mördat Olof Palme (Christer Pettersson)."

   Med sådana utredare blir det inte mycket utrett. Allt som har gjorts verkar vara att leda utredning bort från de verkliga mördarna.
   Det är så här polisen arbetar. Man letar efter någon att sätta fast. Om det så sedan skulle vara den skyldige så är ju det bra. Men sanningen letar man aldrig efter.
   Om jag inte mins fel blev väl Jan Danielsson senare chef för säpo.

   Radera
  6. Instämmer med föregående talare.
   Åklagare Jan Danielsson sa också i en intervju 1996 "att Craig Williamsson befann sig i Stockholm under mordnatten det vet vi att han har gjort". Efter en tid ändrade han sig. Och sa "att det var bara något han hade hört". Två poliser oberoende av varandra uppgav till Expressen attcraig williamsson övernattat under mordveckan i International police association (IPA) stockholmsavdelnings övernattningsrum, på Kammakargatan i Stockholm. Receptionist på Craig williamssons stamställe när han besökte Stockholm, Hotell Birger jarl, uppgav att han känt igen Craig Williamsson på hotellet två dagar efter mordet. Norrmalms polisstation låg i samma fastighet som hotell Birger jarl där den beryktade "basebollpoliserna" huserade.5 poliser från Norrmalm flertal ur "Basebolligan" besökte under olika tillfällen
   Sydafrika under 80-talet.

   Radera
  7. Desa 5 polismäns resor till Sydafrika utreddes av, ja vem tror ni, just det av Säpo. Om jag inte missminner mig så var det säpos operativa chef PG Näss som stod för den utredningen. Och naturligtvis framkom inget anmärkningsvärt om dessa polismäns resor till sydafrika i den utredningen.

   Radera
 73. Dagens Aftonbladet var man ju bara tvungen köpa, det är inte varje dag en Polisman bekänner som Michael Lundh har gjort.

  Jag skulle vilja ställa en fråga till Michael om det stämmer att baseboll poliserna besökte Da Costa och om det stämmer att hon var ihop med en Polis i Norrmalstouren som hon oxå var rädd för.

  GW vet mer än han säger i både Da Costa fallet men även Palme.
  GW avfärdade totalt allmänläkaren och obducenten.
  Men i Sverige är vi bra sätta dit oskyldiga se på uick, se på Tito Beltran se på Tingström som trolitgvis satt oskyldigt dömd i 9år.

  SvaraRadera
 74. Tommy Schönstedt från Expressens chatt idag han tror Krille är mördaren men han kan inte åberopa några bevis mer än att när Tommy ställde en fråga till Krille om krille är mördaren så svarade han inte bestämt NEJ.
  Det skulle jag vilja säga att Krille visste har gjort kolla på Aschbergs program och den där panelen med 2 kändis advokater och en kvinna från regeringen då blir krille riktigt förbannad när dom ska få han till att ljuga och säga att han är mördaren.
  Men man kan ju vända på det, då är alltså Avsan mördaren eftersom han inte bestämt anmäler Sven Aner för förtal.

  Varken Moderat tidningen Expressen eller Aftonbladet är nåt att lita på tacka vet jag flashback.

  SvaraRadera
 75. Leif Brännström på Expressen chatt idag allt talar för en ensam galning.
  Bullshit.
  Allt talar för Säpos och Polisens inblandning.
  Walkietalkie männen framförallt

  SvaraRadera
 76. Efter att ha läst aftonbladet idag och hur baseboll poliserna jobbade så tror jag på det Bircham sa att dom fick betala pengar till en hög Polischef så dom kunde spela kort ostört högst upp på det hotellet där Bircham jobbade.

  SvaraRadera
 77. Angående vem det kan vara istället för LP ? Anita Gradin har nämnts hon var på plats fast kom ett par timmar efter LP. Kerstin Niblaeus som är Ulf Dahlstens fru kanske fanns på plats ? Ulf Dahlsten gjorde det iaf och Kerstin var god vän till LP så är ej omöjligt. Hur Mårtens flickvän ser ut vet jag ej men hon kanske sitter i bilen med Mårten och det är LP på bilden ? är det konstigt om hon isf springer ut för att möta dem ? men det är en Volvo ingen Saab som var första bil på plats.Hittar inga bilder från 80-talet. Men googla namnen själv. Sista gången jag kommenterar detta , fattar man fortfarande inte så behöver man lobotomi.

  Angående att LP vittnesmål stämmer med någon så kan ni på denna sida läsa vittnespsykologs bedömning som tydligt visar att LP vet inget innan en fantombild skapas som hon kan ta intryck från : http://www.leopoldreport.com/Astrid.html

  Sen att klistra en massa smörja från Krantz är bara löjligt. Klistra då även in det när han säger att hans egen familj också är inblandad i komplotten. Psyksjuk var namnet.

  SvaraRadera
 78. Det är Lisbeth Palme som stiger ur Polisbilen på sabbatsberg och hennes hår har växt ut på begravningsbilden.

  Hur svårt kan det vara.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Till dig som hakat på teorin som rör Lisbet palmes kappa och framför det som ett argument för hennes inblandning i mordet på sin egen make.
   Du blundar för det som solklart talar emot och understryker det osannolika i historien och ser bara det som möjligtvis kan tala för.
   Men gör en bedömning av sannolikhet.
   Hur stor är sannolikheten att ingen person, inget vittne har sett en ambulans med blåljus och sirener har blivit stannad av en polisbil mitt i centrala Stockholm en löningsfredag? jämfört med sannolikheten att fotografen har angett fel information på bilden av tex kommersiella skäl? Vad kommer du fram till?
   Du ska också veta att det är enligt svensk lag och författning förbjudet att stanna ett utryckningsfordon med blåljus och sirener.Ett enda vittne till denna händelse hade saken slagits upp stort i media och hela händelsen hamnat i domstol. Tror du att dessa personer som planerat detta mord att de skulle vågat ta den risken? På förhand måste risken ha bedömts som stor att någon skulle se denna händelse och av den anledningen självklart avstått.Bara det att det finns inte ett enda vittne till denna händelse vilket skulle vara helt osannolikt om det skulle hänt, dessutom för de inblandade fullständigt omöjligt att planera. Lisbet Palme åkte med ambulansen från mordplatsen. Intygas av ett tydligt vittne, som öppnade dörren till ambulansen så hon kunde kliva in. Samma sak uppger ambulansföraren. Alltså åkte Lisbet med ambulansen från mordplatsen och eftersom ingen har sett att ambulansen med blåljus och sirener stannat på vägen vilket är helt osannolikt att ingen skulle gjort. Så står det helt klart att det är inte lisbet Palme som anländer med denna polisbil klockan 23.42 som bilden anger.

   Radera
  2. Historien att Lisbet palmes kappa skulle blivit igenom skjuten på ett labb i Wiesbaden Tyskland.
   Kommer frän förre journalisten Krantz. Problemet är bara att Krantz drabbades av psykiskt sjukdom
   som kom smygande och blev med tiden helt uppenbar.
   sven Anér blev lurad på bilden av en polisman.
   sannolikt var det en blåsning för att minska en för polisen besvärlig Sven Anérs trovärdighet,om han publicerade historien.
   Ingen skugga över Sven, han behövs verkligen som en "pain in the ass" på Palmeutredarna.

   Radera
  3. Ni kan inte komma med ett påstående att det inte är Lisbeth på bilden, vem är det som är en exakt kopia av Lisbeth i såna fall?

   F

   Lägg upp vem kvinnan är i såna fall så ska vi se om ni har rätt.

   Radera
  4. "Exakt kopia" vad snackar du om?

   Radera
 79. Nu börjar desinformationen komma på detta forum.
  Svensk Polis ihop med Säpo fixade Olof Palme hur svårt kan det vara.
  Finska flickorna pekar ut A.A även en som tränar på Gymet hävdar A.A tränar där och han vidhåller vid det även när Sven Aner frågar honom.

  Anna Hages och Lisbeths vittnesmål stämmer inte in alls på krille däremot på en annan person.
  A.A har inget giltigt Alibi heller.

  Men släpp på all sekretess så får vi säkert reda på hur allt ligger till.

  SvaraRadera
 80. Här finns ingen desinformation. Bara folk som försöker förklara för en fantiserande idiot att man kan inte bara ta fakta som man själv gillar och göra dem till en sanning. Fan jag tycker att folk verkligen försöker förklara men det går liksom rakt igenom på en del.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja men lägg papperen på bordet då och låt oss titta på saken.
   Vittnes beskrivningarna kommer man inte från både från Anna Hage och Lisbeth att det inte överensstämmer med Krister Pettersson, vad är så svårt att förstå med det??????
   Walkietalkie männen på stan kan man inte helelr bortse ifrån men enligt er ljuger ju alla vittnen så då ljuger väl alla som sett walkietalkies under natten oxå.
   Ulf Karlsson ljuger väl om att han hörde på sin Polisradio Olof palme är skjuten, en kraco 27mhz walkietalkie kan gå in på en Polisradio det är inget ovanligt.
   Varför får vi inte reda på televerkets avlyssning av 27mhz bandet från natten, det går säkert identifiera samtliga walkietalkie män i såna fall, utredningen har ju funnits i 27år varför har vi inte hört nåt om televerkets avlyssning??

   Finns hur många oklarheter som helst med Mordet.
   Som lätt skulle kunna undanröjas om man la Papperen på bordet. bla obduktionsrapporten.

   Radera
 81. Bara för att vi inte har sanningen betyder det inte att vi kan hitta på vad vi vill. Och det var inte Ulf Karlsson som hörde på sin polisradio att OP var skjuten , det var en journalist. Och du menar om det inte var CP så måste det vara AA som är skytten ? Självklart är CP oskyldig och självklart ljuger alla men varför det vet jag ej.

  SvaraRadera
 82. Flera av de saker du räknar upp är det ingen som motsäger dig.De flesta här inne på detta forum tror heller inte att det är Pettersson som är gärningsmannen, men det är historien om kappan och framhåller den som ett bevis för Lisbeth palmes inblandning i mordet, det är ju där det ballar ur. Att en person kan misstaga sig på ett utpekande trots att hon själv är övertygad är inget nytt i brottsammanhang, men att LP skulle vara inblandad av den anledningen är helt befängt.
  Här har du obduktionsrapporten:
  http://fbportnoy.webs.com/obduktionsintervjun.htm

  SvaraRadera
 83. Jag vill ha den rätta obduktionsrapporten som Milan Valverius gjorde.

  Det kan väl inte va svårt ta reda på om det är Lisbeth på bilden, det är ju flera personer där bla polisen som kör.
  Är det inte Lisbeth bör ju dom kunna tala om vem det är, hur svårt kan det vara på en skala.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hur svårt kan det vara på en skala att fatta att Lisbeth Palme åkte ambulans från mordplatsen till Sabbatsbergs sjukhus? Ambulansföraren har ju berättat att personalen tog hand om Lisbeth när han anlände på Sabb.
   Om du nu är så osäker gå på källan direkt då ring upp ambulansföraren och fråga så slipper du sitta här och tjöta mer om en fullständigt idiotiskt påstående. Varsågod här har du hans namn och telefonnummer.
   Peter nordström
   TelMobil: 073-368 10 40

   Radera
  2. Det skulle knappast bevisa ngt eftersom teorin kräver att ambulansen också är inblandad. Nu får du allt vara med lite i svängarna!!

   Radera
  3. Dessa konspirationsteoretiker upphör aldrig att förvåna.
   Och tänk om han hade varit på uppdrag när det hände typ trafikolycka eller liknande. Hur hade de då löst det hela.
   Är du så feg att du inte vågar ringa? men kan sitta här ock kläcka ur dig ologiska vansinnesteorier. Ring nu,och redgjör sedan vad han sa, det ska bli mycket spännande och höra vad han säger om dina teorier alá Sven Anér

   Radera
  4. Det måste varit minst 100 personer inblandade i Palmemordet. Frågan är om inte ambulansföraren sköt ett extra skott mot palme i ambulansen också

   Radera
 84. Vad gäller bilden på Lisbeth när hon kliver ur Polisbilen på Sabbatsberg, så tror jag det är mer troligt nån POlisman (råkar) skicka bilden till Sven Aner av den anledningen att man inte gillade att utredningen inte sköttes korrekt.
  Att Polisen skulle ha skickat bilden för att lura Sven Aner haha vilket Bullshit.

  Samma sak med estonia sonarbilden som visar att Bogvisiret ligger vid båten på botten och inte 1kilometer därifrån släpptes ju oxå av misstag.
  Jutta Rabe och tv4 hade ju inbrott där någon gick igenom det filmade materialet så helt klart släpps såt som inte ska släppas ut ibland.
  Ulf Lingärde råkade oxå få inbrott.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vad vet du om att det är Bullshit?
   Förklara du som vet

   Radera
 85. Säkert finns klippet redan här. Det finns inte en chans att det är LP som kliver ur Polisbilen
  http://m.youtube.com/#/watch?v=ilVTZvR76z0&desktop_uri=%2Fwatch%3Fv%3DilVTZvR76z0&gl=SE
  Tyvärr vet jag inte om länken blir klickar i denna blogg.

  SvaraRadera
 86. Here is a few questions regarding the photo of Lisbeth.
  How do we know she is actually coming out of the police car, not just rounding the car coming from one of the ambulances visible mirrored in the hospital windows?
  In the right side of the passanger seat there is a man(?) with long hair stepping out of the car. Who is that person? Also, the police in the drivers seat, doesn't he look very much like one of the guys from the baseball gang? Can we together try to identify this person as I suspect he will be the easiest guy to get a 100% accurate match as his characteristic nose is plain visible.
  Just some thoughts from the international crew.

  SvaraRadera
 87. haha människa du är fantastisk ! Så ditt bevis för att det är Lisbet det är att det var skumt med Estonia och att Lingärde hade inbrott. Och varför ska någon bevisa vem det är ? det är väl upp till den som säger att det är Lisbet att bevisa att hon åkt med en SAAB som på vägen transformerades till en Volvo.

  SvaraRadera

Läs sidan "Om kommentarer"