F1, F2, F3…?


2013-01-24
Ett förslag till socialt (asocialt) tidsfördriv tänkte jag ge här. Du har den långa Lingärde-promemorian framför dig. Gå då igenom den, noggrant, F-nummer för F-nummer, och försök gissa, i första hand namn, i andra hand yrke - det senare framgår ibland tämligen tydligt ur den PM-text som redan nu föreligger.
Jag räknar med att ganska snabbt kunna presentera facit. Jag har alltså anmodat rikskrim att hjälpa till, men det kanske de inte vill, vi får se. Gör upp din lista och se hur många rätt du har när du har fått facit framför dig.
Ge dig själv en chokladpralin eller ett katrinplommon per rätt svar. F12 Alf Karlsson får du inget godis för, honom har du redan i din Ai. 318-93.
Tillåtet att leka? Ja, leka med elden. SA.


Några röster i telefonen om Ai. 318-93
Man, 70:
Denna promemoria är en helt otrolig faktasammanställning. Jag kan inte annat än uppröras över att själva dokumentet i praktiken har hemlighållits. Och att de skyldiga har fått leva ostörda är också egendomligt.
Långvarig nämndeman:
Sven Anérs långvariga och noggranna forskning, präglad av sällsynt sanningslidelse, har nått ett avgörande. Återupptäckten av det aldrig dementerade dokumentet av en statlig säkerhetsexpert, och därtill i laga ordning 1993 registrerat, är en sensation. Skulden till den medvetna glömskan faller hård mot polisutredare och statliga granskare. Leif GW Perssons roll i saken är pinsam och kräver en särskild utredning. Det är obegripligt för rättsmedvetna medborgare att media nu fegt hukar inför lösningen av Palmemordet.
Maria, pensionär
Det låter som om det är bortsmusslat, att ett så viktigt dokument bara är borta. Och förfalskningen av ankomstuppgiften i Olof Palmes patientjournal gör mig väldigt misstänksam. Det verkar brännas när det gäller sådana uppgifter.

45 kommentarer:

 1. Frågan har säkerligen erövrat Anér tidigare, men jag kan ändå inte låta bli att påpeka den; eftersom svensk media inte tycks vilja närma sig Palmemordet utifrån nytänkande och ifrågasättande, av ett "planterat" tankespår, som den inhemska myndighetsmakten valt att se som sanning, utan tillstymmelse till ödmjukhet, vad säger utländsk media?
  Har Du kontaktat ex. tyska medier? Det ligger nog något i ordspråket om "profet i sitt eget hemland"...
  Min tanke är kort och gott; sök utlänsk (d v s oberoende och fristående) medias intresse för dina framgivanden. Svensk media kan inte hantera en Svensk katastrof!
  Fortsätt hålla garden högt Sven, du behövs!
  / Vänligen
  Niklas

  SvaraRadera
 2. Niklas: "Min tanke är kort och gott; sök utlänsk (d v s oberoende och fristående) medias intresse för dina framgivanden."

  För att massmedia är utländsk är det inte säkert att den är oberoende. Kom ihåg John F Kennedys ord i hans berömda tal "Presidenten och pressen" hållet i april 1961: "[...] for we are opposed, around the world, by a monolithic and ruthless conspiracy [...]"

  SvaraRadera
  Svar
  1. Carl Stålhandske27 januari 2013 kl. 22:55

   Kennedy talade om kommunismen. Vad har detta för relevans i dessa tider?

   Radera
  2. Nej, Carl. Kennedy talade om den monolitiska och hänsynslösa konspiration som kom att mörda honom och en lång rad andra statsmän och opinionsbildare. Samma konspiration som idag exemplevis har spolat ner USA:s konstitution i toaletten genom att låta en olaglig inkräktare som påstås heta Barack Obama inneha den mäktigaste presidentposten i världen. Fråga dig vad för uppbackning en olaglig president för världens enda riktiga supermakt behöver för att kunna sitta kvar och inte för de breda lagren avslöjas som en bluff. Du kan fråga Eva Hamilton samma sak också, men räkna inte med att få något intellektuellt hederligt svar.

   Radera
 3. Det vore fint om du förklarar varför du VET att AA mördade OP. Det går nämligen inte finna något utpekande någonstans. Emotser svar snarast!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hans: "Emotser svar snarast!"

   Sven Anér använder märkligt nog inte internet. Du får nog ringa honom på 018-15 12 79 om du vill ha ett snabbt svar.

   Radera
  2. Först har vi dom 2 finska flickornas vittnes berättelse.
   Sen har vi Anna Hage.
   Läs detta.
   http://corruptiosweden.blogspot.se/2012/11/olof-palme-lisbet-palme-palme-mordet.html

   Radera
 4. "Jag har alltså anmodat rikskrim att hjälpa till, men det kanske de inte vill, vi får se."

  Ha, ha, ha! Roligt formulerat! Nja, hjälpen torde nog utebli. Rikskrim är väl springpojkar till CIA (som Ivan von Birchan brukar säga) så de är nog även fortsättningsvis förtegna och ohjälpsamma i ärendet. Tänk vilka uppoffringar våra myndigheter gör för att undanhålla sanningen! Imponerande på ett vansinnigt sätt.

  SvaraRadera
 5. http://www.aftonbladet.se/nyheter/article16136365.ab

  En Polis bad Johan skjuta Olof Palme.
  Ja det har vi vetat länge att Polisen alltså en grupp inom Polisen fixade Olof.
  Anna Hages vittnes beskrivning av mördaren, ja det vet alla vem den beskrivningen stämmer in på som är lite insatta i Mordet och det börjar faktiskt bli skrämmande nu om man tar med i tanken vad finska flickorna sagt.
  Bilden börjar klarna hur Mordet har gått till nu för mig.Jag tror mig veta vem mördaren är oxå.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nu när jag vet hur det mesta har gått till så kan jag säga till er alla PalmeGruppen har inte gjort sitt jobb, frågan är varför?
   Order från högsta ort att Mordet inte skall klaras upp är den enda rimliga förklaringen.
   Mordet i sig är en sak men det skrämmande är alla som idag jobbar för att det inte skall klaras upp.

   Radera
  2. Mördaren är en annan än den du tror.

   Radera
  3. Flykt: "Mördaren är en annan än den du tror."

   Vilken anonymtomte är det Flykt tror att samma anonymtomte tror eller möjligen tror sig veta vem mördaren är?

   Radera
  4. solklart låg Sydafrika bakom

   Radera
 6. Man blir frustrerad läsa kommentarerna till Palme mordet på det som las ut idag på aftonbladet.
  Inga känner till dom finska flickornas utpekanden och inte heller Anna Hages vittnes beskrivning av mördaren.
  Svenska Folket vet inte ett skit.

  SvaraRadera
 7. Anna hages vittnes beskrivning den såg jag nu på senare dagar på Coruptio blogg och stämmer det att Anna hage har sagt som hon gjort så är saken klar och det ihop med finska flickornas besättelse, då har vi ett ganska tydligt signalement av mördaren.
  Tänk oxå på det Holmer skriver i sin bok att märdaren måste ha ingredienser i sig att vara lite tokig.Dom flesta mord är det inte ovanligt mördarna pumpar sig fulla med mediciner eller steroider.
  Mer säger jag inte ni kan säkert lista ut vad jag vill säga.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Som anonymtomte har du väl alla chanser att mumla ur skägget här istället för att komma med antydningar.

   "Anna hages vittnes beskrivning [...]"

   Menar du "vittnesbeskrivning"?

   Radera
  2. haha du kan inte förneka detta, är det därför du är så sur.2 eller rättare sagt 3 vittnen pekar ut en och samma person.Vi som följt Sven Aner och är lite insatta i ärendet vet vem det är och att Polis och Säpo är inblandade.
   Nazisten Grundborg satt på televerket en säkerhetsklassad befattning godkänd av Säpo och hade till uppgift underlätta telefonavlyssningen av Palmes Bostad, då han var chef kunde man lätt få ut kopplingschema på Olof telefon och lätt koppla ihop Olofs telefon med hemlig avlyssning utrustning i en annan bostad.Grundborg hade till uppgift se till att ingen radiotrafik under Mordnatten registrerades, tror ni inte mig så kan ni ju kolla upp detta med nuvarande PalmeGruppen, jag tror inte ni kommer få några svar för detta vill man nog inte ens höra talas om att det kan ha funnits en inspelning som har kunant identifiera samtliga walkie talkie män på stan, via deras röster.

   Radera
  3. Anonymtomte: "haha du kan inte förneka detta, är det därför du är så sur."

   Vad får dig att tro att jag vill förneka det?

   Radera
 8. Anna hages vittnes beskrivning av mördaren som går att läsa på coruptio blogg bla.
  Finska flockornas berättelse.
  Holmers bok om att mördaren måste vara tillräckligt tokig, det kan man bli av steroider, sånt hade väl oxå Breivik i kroppen.
  Behöver man säga mer?
  Mordet löst kanske.

  SvaraRadera
 9. Här är stora delar av sanningen , http://www.jallai.se/2013/01/landsforradarsparet-stay-behind/

  SvaraRadera
  Svar
  1. Instämmer till fullo med jallai.
   jag tror oxå Palme kan ha mördats med invändningen Rikets Säkerhet.Det kan mycket väl vara så att man trodde han var Rysk spion eller nåt åt det hållet med Nato eller nåt sånt.
   Kan det va så att alla som ingick i Mordet har fått nån slags immunitet oxå??
   Jag tror densamma som Jallai fått fram att det finns folk som vet hur Mordet gått till.
   Jallai skriver mycket om stay behind rörelsen och mycket om militärer och 70talet, på en gång kopplar jag ihop detta med kidnappade Håkan Ingerwlds försvinnande, han var ju jägare inom det militära på 70talet, minns inte exakt men kustjägare eller fallskärmsjägare.Håkan sa själv händer det honom något så är det för vad han vet om PalmeMordet, hade Håkan nån kontakt med nån rörelse som stay behind kanske?

   Aftonbladet idag en kille som blivit tillfrågad att skjuta Palme, med det sagt vill jag säga att det finns många som vet hur Mordet har gått till.
   Tänk vad sjukt att Polisen så sent som 1999 återigen försökte få fast krister Pettersson, han är helt oskyldig.Det finns bra mycket starkare bevis som pekar på andra inblandade än krister Pettersson.

   Men jag vet i alla fall vem som är mördaren.

   Radera
  2. För den som vill veta mera om Gladios/Stay Behind finns den här boken.

   http://www.amazon.co.uk/NATOs-Secret-Armies-Operation-Contemporary/dp/0714685003/ref=wl_it_dp_o_pdT1_nS_nC?ie=UTF8&colid=2P4FZPZ33G4EC&coliid=I3MW3BS0LZEZ8C

   £29.03
   Gratis frakt från Amazon England vid köp över £25

   Codenamed 'Gladio' ('the sword'), the Italian secret army was exposed in 1990 by Italian Prime Minister Giulio Andreotti to the Italian Senate...

   ...so-called 'stay-behind' armies of NATO have also been discovered in France, Spain, Portugal, Germany, Belgium, the Netherlands, Luxemburg, Denmark, Norway, Sweden, Finland, Switzerland, Austria, Greece and Turkey. They were internationally coordinated by the Pentagon and NATO and had their last known meeting in the NATO-linked Allied Clandestine Committee (ACC) in Brussels in October 1990.

   Radera
 10. GW idag på aftonbladet, säg vilken Polisman som frågade om han kunde skjuta Palme.
  Palmegruppen när ska vi få klarheter hur det är med Lisbeths kappa?
  När ska vi få klarhet i hur det är med förfalskningen av palmes patientkort på sabbatsberg?
  När ska vi få klarhet i vilka walkie talkie männen på natten var då Televerket spelat in detta???
  När ska vi få klarhet i om Palmes telefon var kopplad parallellt nånstans?
  Vilka Polismän stämmer egentligen in på Anna Hages vittnesmål?
  Varför gjordes 8 förför med finska flickorna och en husrannsakan?
  När ska vi få se övervakningsbilderna från privatspanaren Ingvar Heimers mord på Vårby tunnelbanestation år 2001?
  Stämmer det att rättsläkarstaionen i solna bombhotades?

  Jag kan fortsätta så här hur länge som helst.

  Är det acceptabelt det finns så oerhört många ibland enkla frågetecken då vi fortfarande har en sådär 26år lång förundersökning.
  Det är ganska uppenbart att man vet hur PalmeMordet gått till och man har inget som helst intresse bedriva någon utredning.
  Palmegruppen är enbart kvar för tysta folk som vet något om Mordet och kanske börjar prata bredvid munnen som Håkan Ingerwald.

  SvaraRadera
 11. Går ni in på Aftonbladet och lyssnar på filmen som hör ihop med texten idag angående mordet så spelar dom upp ett samtal, tror det är nån i ambulansen som talar och den uppmärksamme lyssnar kan höra att mansrösten pratat om 2 skott i Olof Palmes kropp.
  Frågan jag ställer mig är hur kunde då Lisbets kappa bli beskjuten.
  Milan Valverius sa till krantz att Lisbets version inte stämmer, jag tror han såg 2 skotthål i kroppen och det här är anledningen till att obduktionsrapporten är hemligstämplad för den bevisar att Lisbets version inte stämmer.

  SvaraRadera
 12. Nu har Göran Lambertz i Aftonbladet gett sig in i debatten och menar att det är värt att undersöka det nya spåret som har dykt upp.

  Han får mothugg av bl.a. Ingemar Krusell som säger:

  "Kom igen när de kan nämna ett namn eller något konkret, framför allt placera någon på Sveavägen där Palme fanns. Det gjorde vi i Palmegruppen när det gällde Christer Pettersson, säger Ingemar Krusell."

  Placera någon på Sveavägen? Menar han vittnet Roger som enligt fem vittnen anlände till biografen efter att Palme var skjuten, eller de vittnen som tror sig känna igen Pettersson efter att ha fått reda på vem den av polisen utsedde skytten var.

  Jag noterar också att Jan Guillou har slagit sina påsar ihop med den gamle "vännen" Thomas Bodström, Nu fattas bara Robert Hachberg för att få en trio med propellerhattar. Med lite tur kanske de flyger i väg, Jan Guillou ända till Marsh där han verkar att ha hittat gröna gubbar.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja jag blir rent ut sagt förbannad hur länge ska dessa Tomtar få sabba???
   Krusell vilken Tomte.
   Jag kan redan nu placera en Polismän vid dekorimma med 3 st vittnen och dessa är finska flickorna och det här med Anna Hage kom fram väldigt tidigt i utredningen.
   Jan Guillou, Aschberg, krusell, vilka jädra tomtar, hur länge ska dessa få sabba utredningen undrar jag.


   Korrupta Sverige där man kan mörda utan att ens Polisen gör en utredning värd namnet.
   Det här kallas för Demokrati.
   Palme vågade bla gå emot USA, han vågade säga sin åsikt, det vågar ingen av dagens Politiker dom vet bara vad svågerpolitik är.
   När ska statliga jobb gå ut på Annons?
   När ska en invandrare få samma rättigheter och kunna söka ett fett avlönat statligt jobb?
   Det komemr aldrig att ske för dom döljer så mycket skit.

   Radera
  2. Vad tror du, Sven Axelrod, är Guillou, Aschberg, Krusell och Bodström delar av den monolitiska och hänsynslösa konspirationen?

   Radera
  3. Självklart inte. Guillou har ett aldeles för stort ego för att beblanda sig med någon av de andra. Läs hans kolumn om Julian Assange och Bradley Manning om den finns kvar. Han är tuppen i hönsgården. Han har bestämt sig för att det är Christer Pettersson. Punkt slut.
   Aschberg är en clown. Han och vem det nu var satsade på att få Pettersson att prata bredvid mun utan att lyckas.
   Krusell är polis och är lycklig att de lyckades hitta någon att sätta fast för mordet. Det är så polisen jobbar.
   Bodström är den trogne hundvalpen som i sin klättring uppåt i karriären slickar vadhelst som är nödvändigt i den klättringen§.

   Tyvärr verkar det som om Oisín Cantwell har anslutit sig till propellerhattarna. Han påstår att "i sin resningsansökan gentemot Pettersson 1997 kunde riksåklagare Klas Bergenstrand presentera nya uppgifter, till exempel tidigare okända vittnen som hade sett honom på Sveavägen före och efter mordet." Om jag inte minns fel var det ett antal nygamla vittnen som ändrade sina uppgifter och plötsligt kom ihåg att de hade känt igen Pettersson. Sedan var det visst ett vittne som mordnatten hade kört från Karlstad till Stockholm och där sett Pettersson i närheten av mordplatsen. Sedan åkt hem till Karlstad för att sedan dyka upp lagom till Bergenstrands resningsansökan.
   Högsta Domstolen sågade resningsansökan jäms över fotknölarna om jag inte minns fel.

   Radera
  4. Jag hade fel om att HD sågade resningsansökan jäms med fotknölarna.
   Det var han som skrev den här artikeln

   excerpt
   "Särskilt I:s berättelse är på denna punkt ytterst osannolik: Utan att meddela någon ska han ha kört bil från Värmland till Stockholm, parkerat bilen på Sveavägen och därefter - i stark kyla och vind - ha promenerat runt Djurgården, varefter han återvänt och då mött en svettig man som lunkade förbi på motsatt trottoar på David Bagares gata. Tre år senare ska han, genom publicerade bilder, ha känt igen Christer Pettersson som denne man. Efter sammanträffandet med den flyende ska I ha återvänt till sin bil och kört de 25 milen hem och, såvitt jag kan utläsa av materialet, inte berättat för någon, vare sig om Stockholmsresan eller om det inträffade, förrän 1997."

   Radera
  5. Sven Axelrod: "Självklart inte."

   Menar du alltså att de namngivna styrs av sin egen dumhet och fåfänga, och att det kanske är den viktigaste orsaken totalt sett till många ouppklarade skandaler?

   Har du en adress till Guillous text om Julian Assange och Bradley Manning?

   Radera
  6. Jag trot inte att någon hemlig frimurarorganisation sitter och styr Sverige. Nej. Vem tjänar på mordet är en mera relevant fråga.

   Julian Assange – ett litet äckel utan principer

   http://www.aftonbladet.se/nyheter/kolumnister/janguillou/article12926443.ab

   Efter att ha läst förundersökning om Assanges påstådda våldtäckter får jag den uppfattning att Assange istället borde stämma tjejerna för våldtäckt.
   Ett par så kuksugna fruntimmer har väll aldrig skådats

   Radera
  7. Sven Axelrod: "Vem tjänar på mordet är en mera relevant fråga."

   Menar du att det i anslutning till den frågan inte kan handla om frimurare?

   Julian Assange är förmodligen kontrakterad av CIA, det borde Jan Guillou ha upptäckt vid det här laget. Frågan är varför han inte säger det.

   Radera
  8. "Julian Assange är förmodligen kontrakterad av CIA, det borde Jan Guillou ha upptäckt vid det här laget. Frågan är varför han inte säger det."

   I så fall lyckas han dölja det väldigt väl

   Radera
  9. Sven Axelrod: "I så fall lyckas han dölja det väldigt väl"

   Vem av dem syftar du på? Assange eller Guillou?

   Radera
 13. Thomas Bodström är inte påtlig för 5öre.
  Thomas Bodström är lika pålitlig som Claes Borgström och Quick skandalen.
  Borgström påstådd walkie talkie männen under Mordnatten hade mobiltelefoner, faktum är att det fanns bara mobiltelefoner för fast Montage i en bil, det var det enda som fanns.
  Thomas Bodström som har tystat ner den här skandalen med STH Polisen som sålde beslagtagna vapen.
  Thomas Bodström ihop med hela kändiseliten som fick fast Tito Beltran för en 8år påstodd våldtäkt utan ett enda bevis.
  Så Krusell ska då inte prata om att kunna placera någon på sveavägen även om jag nu råkar kunna göra det.

  Palme utredningen är precis som Quick skandalen.
  Alla som hävdat att det är krille bla Polisen gör nu allt för att inte sanningen ska komma fram se bara på Claes Borgström han erkänner inte att han medvetet hjälpte till att få Quick fälld för så var det, dessa individer sabbar att sanningen ska få komma fram i Palme ärendet.

  SvaraRadera
 14. http://www.aftonbladet.se/nyheter/article16136365.ab

  I Början säger Mansrösten alltså ambulansföraren, 2 skott i bröstet på Olof Palme. Ambulansföraren bör ju känna till detta då det är deras jobb kontrollera kroppen så man på sjukhuset vet vad man ska förbereda sig inför, med det sagt så är Mansrösten på bandet oerhört trovärdig.
  Nu går familjen Palme ut med att dom tror inte på Polisspåret haha Tacka Fan för det.

  Lisbeths kappa vart aldrig beskjuten på Mordplatsen.
  Utan Olof Palme skjuts med 2 skott precis som ni hör på Aftonbladets sida.

  Ingvar krantz förhörde obducenten Milan Valverius, även Milan sa att Lisbets version av vad som hände på Mordplatsen stämmer inte, detta säger Milan när krantz slagit av sin badspelare.

  Obduktionsprotokollet som kan bevisa vad som är sant är ju självklart hemligstämplat haha.

  Samtliga vittnen talar om 2 skott, men det är omöjligt att Lisbets kappa vart beskjuten om Olof Palme vart skjuten med 2 skott.

  Berätta sanningen om Mordet nu Regering och Säpo vi vet att ni vet även familjen Palme vet.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vart lite fel menade såklart Lars krantz.
   Inte Ingvar Krantz.
   Samt så menade jag bandspelare, inte badspelare haha

   Radera
  2. Ambulansförarna gör väl ingen obduktion på platsen och kan avgöra om han träffats av två skott. De får ju av vittnena som samlats runt Olof Palme att det är två skott som avlossats och de ser att palme är skjuten i bröstet och därmed drar de slutsatsen att palme är skjuten i bröstet av två skott. Mer frågor?

   Radera
 15. F1, F2, F3
  Nej jag vet inte vilka de är, men här är ett antal kandidater
  Lars Ljunggren FRA
  Bengt Wallrot SSI
  Beng Schubak Marinchef

  SvaraRadera
  Svar
  1. F1 är P-G Vinge, det har Sven Anér redan avslöjat.

   Radera
  2. Sven Anér har avslöjat! Smaka på den....

   Sven Anér har snarare förmodligen än en förtalat en helt oskyldig människa!?

   Radera
 16. Och så har även någon annan gjort
  Skulle varit F2, F3 osv

  SvaraRadera
 17. "Anonym2 februari 2013 11:33
  Sven Anér har avslöjat! Smaka på den....

  Sven Anér har snarare förmodligen än en förtalat en helt oskyldig människa!?"

  Polisspåret är glödhett!!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Har Sven Anér avslöjat det också......!?

   Radera

Läs sidan "Om kommentarer"