Ulf Nilson, long time!

22.10.2013. Jag arbetar vidare med det sorgliga Palmemordet. Jag blir aldrig någonsin motsagd eller dementerad eller kommenterad, ingen talar någonsin om för mig att jag har fel.
Bland mycket som är otäckt är ju det förhållandet att Anti Avsan sitter på så centrala poster: riksdag, placerad i det lagberedande justitieutskottet, tingsrätt, för att döma människor, samt på viktiga platser inom den mycket moderata Huddinge kommun: kommunstyrelse, kommunfullmäktige, där han leder den moderata gruppen. Det finns knappast någon person i Sverige som samtidigt sitter på så många, så höga poster.
Avsan är mördare, det har jag sedan 2008 gått ut med, och jag ändrar mig inte. Som du ser har Avsan i praktiken själv gjort ett klart medgivande.
Staffan Heimerson hade för ett par månader sedan på sin AB-sida ett kort omnämnande av Avsan-affären, vilket dock förträngdes, även av AB:s egen redaktion.
Kan du läsa min bifogade text? Det här är ju ett oerhört sprängstoff, och det är ynkligt att all press håller tyst!
Annars mår jag bra, 92 år. Vi har fått lov att sälja vårt fina lilla ställe på landet, utåt Roslagen. Varken Lena eller jag har våra körkort kvar, så vi fick den vägen vandra. Men vi bor bra i en trea + studentrum – som vi tidvis hyr ut – här i Uppsalas Sommarro, dit nu vinterron kommer.
Min hälsa är skaplig. En diabetes 2 som jag tycks hålla i schack, annars just ingenting, peppar, peppar. Hjärnan är vaken och säger åt mig när jag ska sätta mig vid datorn.
Affären Anti Avsan tänker jag försöka öppna upp.
Kollegial och vänlig hälsning!
Anér, Karlsrogatan 85 A, 752 39 Uppsala. 018-15 12 79.
./. bil.

1 kommentar:

  1. Sluta aldrig kämpa för sanningen. Ditt arbete är uppskattat

    SvaraRadera

Läs sidan "Om kommentarer"