RPC: Om jag ljuger, varför åtalas jag inte?

30.10.2012. Till RPC Bengt Svenson!
Jag noterar givetvis med tillfredsställelse att du fortsatt reagerar och agerar på mina skrivelser. Möjligen är jag tveksam till din remiss till internutredningen. Min erfarenhet är att internutredare omedelbart, utan egen insats, för över ärendet till åklagare, närmast RÅ, varefter tyvärr ingenting händer. RÅ har mycket rigida synpunkter på detta ärende.
Men, som sagt, jag är glad över att något händer i förhållande till RPS. Jag översänder nu den skrivelse som jag i dag sänt till rikskrim, där ärendet tycks självständigt handläggas av en kriminalinspektör, Ann-Helene Gustafsson, vilket jag anser vara alldeles för låg tjänstemannanivå. Ann-Helene kan inte tänka sig att rikskrim någonsin skulle ha begått ett allvarligt fel, medan självfallet hennes överordnade inom rikskrim, med Tommy Lindström i gott minne, är bättre informerade. Att låta en ung och ovan krinsp sköta hela Palmeaffären känns mycket fel och är i praktiken oförsynt mot Ann-Helene som möjligen gör så gott hon kan.
När det gäller mig själv har jag i 23 år, sedan 1989, bevakat ärendet med den förfalskade siffran ”5” på Olof Palmes journalblad. Jag har hela tiden påstått att en förfalskning föreligger, jag har begärt att bli åtalad för min anklagelse. Men ingenting har hänt – varför inte? Rimligen därför att jag har, inte fel utan rätt. Så länge jag får vara frisk kommer jag att fortsätta att hävda att
Grov polisiär förfalskning av Olof Palmes journalblad från Sabbatsberg har förekommit och fortfarande förekommer, och bifogat brev i dag, jämte viktiga bilagor, till rikskrim ger dig det klara bevis som jag många gånger anfört: ursprunglig siffra har av svensk polis förvanskats till en siffra ”5”, varigenom ambulansfärden och hela mordförloppet kortats med önskat antal minuter.
Detta är en mycket allvarlig anklagelse, Bengt Svenson!
Sven Anér, Karlsrogatan 85 A, 752 309 Uppsala. 018-15 12 79
./. Bilaga brev jämte viktiga dokument till rikskrim.

5 kommentarer:

 1. Tänk vad man litar på Svensk Polis skräpo och dessa herrar haha.
  Förstår fullt ut varför Assange inte tror han kommer få en rättvis prövning i Sverige sen tror jag dessa 2 kvinnor var utsända som lockbete oxå.

  Hurraaa för Demokrati man kan mörda sin statsminister och sedan dölja mordet bla med en 26årig lång förundersökning som hindrar att dokument kommer ut.
  PalmeGruppen finns kvar för att tysta allt som kommer fram om Mordet så har man jobbat ända sedan Holmers tid, det är bara läsa hans bok Olof Palme är skjuten.Där dom envist jobbar med alla tips, särskilt såna som man inte vill ha som tex pekar på Polisens inblandning då jobbar man hårt för att få bort dessa och vittnen gör man icke trovärdiga genom att ge folk knäppstämplar som förekommer än idag bla på privatspanare.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Betr. Assange, delar jag din uppfattning, att dessa "honungsfällor" eller vad nu sådana kallas för,har uppdragsgivare i ryggen.Att sedan Clas Borgström, ställer upp för dem,fullkomligt raserar min uppfattning om denne Advokat, som jag har haft höga tankar om.

   Radera
 2. Ja, jag mår illa av Hans Ölvebros uttalanden, jag mår illa av Anders Helins uttalanden,jag mår illa av Lennart Almkvist uttalanden,jag mår illa av Hans Holmers uttalanden, jag mår illa av Lisbet Palmes uttalanden, jag mår illa av Ture Nässens så kallade och muterade utredning, där han "liffrar",med löfte om del i dessa 50 miljoner,och får med sig dessa som figurerar i åtalet mot CP, och dessutom får dem att lämna klart falska och muterade uppgifter, för att få till stånd ett åtal mot CP.Jag mår illa av att Svenskt Rättsväsende spelar med i detta, och därigenom framställer sig som kuvade av politiska påtryckningar.Jag mår illa av hela denna Ickeutredning.Jag mår illa av att det inte finns ett fungerande rättsväsende i Sverige, längre.
  Åberopa demokrati?Vilket hån, och förakt mot den Demokrati som makthavande vill förleda folket med, att vi lever under.Etc. Etc.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag kan bara instämma med det du skriver, det suger ordentligt.

   Radera
  2. Rättelse: Jag skrev Lennart Almkvist...Det skall vara Jörgen Almblad, han med sitt kränkande uttalande om ett vittne som skulle vara en så kallad "Bag Lady".Förfärligt lågt uttalande.Tillhör det en Åklagare att yttra sig på det viset? och förtala ett vittne? Därigenom gör han sig skyldig till att vara jävig i målet. Hon borde ha stämt honom för förtal.Men denne Almblad får fortsätta sitt uppdrag, som rimligen skall vara att han, objektivt, för det Svenska Folket, skall företräda dem,och slutligen presentera en lösning på detta mordmysterium.Men det gör han inte,han är styrd av helt andra "uppdragsgivare"än vad vi som aningslösa Svenska Medborgare, tror att han företräder.

   Radera

Läs sidan "Om kommentarer"