Tillsätt ny Palmekommission!

25.10. 2012.
Till den svenska regeringen!
Jag uppmanar den svenska regeringen att, mot bakgrund av de cyniska manipulationer som av polis och åklagare riktats mot grundläggande dokumentation inom Palmeutredningen,
tillsätta en ny kommission
för utredning av den serie av oegentligheter som i accelererande takt i dag avslöjas utan att vare sig regering eller ansvariga myndigheter på minsta sätt söker skapa klarhet rörande Sveriges svartaste mord.
Till ledamöter av kommissionen bör inga personer utväljas som på minsta sätt varit ansvariga för i dag föreliggande utredningar eller beslut. I utredningen bör ett antal ledamöter från utlandet ingå.
Jag önskar omedelbart besked rörande dnr och handläggare samt kommentar, aktion!
Sven Anér, Karlsrogatan 85 A, 752 39 Uppsala. 018-15 12 79.

25 kommentarer:

 1. Ja den här skrivelsen kan jag ställa upp på. Absolut gör jag det.
  Men det är en sak jag inte förstår och det är den sjuka förföljelsen av Lisbeth Palme.
  En kappa som du Anér fått toalt på hjärnan. Vad bevisar den? Har du pratat med de personer som körde ambulansen från Tunnelg.-Sabbatsbergs sjukhus. I det fallet är du totalt ute och seglar i nattmössan. och jag tycker det är otroligt synd för du behövs som kritiker i denna sanslöst dåliga utredning.
  Jo just det personerna som körde ambulansen det är mina vänner så tala gärna med dom det kan jag rekommendera.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag håller med Sven Aner i det fallet.Bilden talar sig tydliga språk.Lisbet har inte Mocka kappan på sig som det för övrigt står i Holmers bok från 1988 att man tog in kappan på Sabbatsberg för teknisk Analys.
   Samt så har ju vittnen sagt hon åkte med i ambulansen men hon anländer i en Polisbil med annan kappa.Hur kan du anklaga Sven Aner för att ha fel här, det är inte Sven som tagit bilden.Förföljelse av Lisbeth är det väl ändå inte, Lisbeth behandlas ju som någon helig ko i en normal mordutredning så blir alla förhörda och utredda men inte Lisbeth.Ingvar heimer redogjorde även för varför Mårten och Lisbeths versioner under Mordnatten inte stämmer det så kallade Mötesscenariot för detta blir han mördad år 2001.

   Radera
  2. För jag vet att ambulansen körde raka spåret in till Sabb. Hon är på väg från Sabb och ska sätta sig i polisbilen.
   Förklara annars för mig hur det kan stå två polisilar när hon anländer När inte ens larmet ännu är ute när ambulansen anlänt till Sabb?
   Självklart tar polisen hand om hennes kappa när hon har blivit påskjuten. Man jämför sedan krut stänk på kappan med kulorna för att fastställa samma isotopsammansättning

   Radera
 2. Håller helt med dig Sven. Jag upplever det som att de som hittills haft ansvaret och jobbat med palmemordet, bara försökt sopa bort alla spår för att sanningen ej ska komma fram. Vill vi att sanningen ska komma fram, så måste de bytas ut som egentligen bara slösat bort en massa miljoner för oss skattebetalare.

  SvaraRadera
 3. Varför inte en medborgarkommission? Och nu vill jag få en sak klargjord! Bilden som är tagen utanför Sabbatsbergs akutmottagning, är det Lisbeth Palme eller Anita Gradin? Hela Sven´s trovärdighet lär sättas på spel om det visar sig vara Gradin!!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Anita Gradin anländer till Sabb, 01:10.Hur kom hon dit?Och vem skjutsade henne?Och vem informerade henne att hon skulle åka dit? En amatör som undrar.Redan här finns ett kontaktnät som skall utredas, och klargöras för det Svenska Folket.

   Radera
 4. att personen i fråga är på hemväg, är inte det troligare. säg mig hur kan det stå flera polisbilar redan där samtidigt som Lisbeth palme anländer? Dessutom två vakter vid insläppet. Mordet är ju inte ens ute och
  framför allt inte vem det är som färdats i ambulansen?
  Solklar miss av Anér och lägg ner det tramset om Lisbeth Palme inblandning i mordet. Det totalt diskvalificerar Sven Anérs trovärdighet, vilket jag tycker är synd på så rara ärter.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nu får ni fan ge er, är man på hemväg så är väl det normala att man går med ansiktet mot bilen man går väl ändå inte baklänges.
   Det här var värre än det här med Anita Gradin.

   Radera
  2. Hon har går ut ifrån sjukhuset rundar polisbilarna som står parkerade intill och kommer då givetvis bakom bilen, öppnar bakdörren och på väg att kliva in i bilen. Vad är problemet?
   Dessutom hur kan det stå två polisbilar redan parkerade när inte ens larmet är ute på polisradion förrän långt senare, tänk lite nu Nisse.

   Radera
  3. Visst är det så, jag håller med fullständigt, det går inte tolka på något annat sätt.

   Radera
  4. Helt fel man ser på Lisbet att hon med högerhanden precis slagit igen bildörren och det klivet hon har säger att hon med språng är på väg framåt, den vinkeln hon står i säger oxå att hon lämnar bilen inte att hon skulle ha gått till bilen.Samt skulle bilen vara på att lämna skulle inte fotografen stå där han gör.2 POlisbilar utanför huvudstaden med så mycket människor är väl inget konstigt dom har förmodligen varit där i något annat ärende.

   Radera
  5. Skulle Lisbet ha varit på väg mot bilen skulle hon ha gått baklänges för att få den positionen hon har.
   Lisbet har inte heller rundat några bilar för då skulle hon inte heller få den vinkeln hon står i som hon enbart kan få när man lämnar bilen.
   Dörren har precis slagits igen det ser ni på bilden, handen har precis släppts från bildörren, skulle hon varit på väg till bilen skulle handen varit mycket längre ner då hon skulle ha greppat handtaget på bilen och det gör du inte när du lämnar bilen du går inte runt dörren och greppar handtaget utan du slår igen bildörren på en gång och på en volvo 240 bakdörr slår du igen dörren uppe vid rutan för där kan du greppa om fönstret därav den höjd hennes hand befinner sig i jag vet hur tröga volvo bilarnas bakdörrar kunde vara och det var där uppe där hennes hand befinner sig som man slog igen bildörren du får även mer kraft när du greppar där lisbeth gör för det blir mer vinkelrätt med bakdörren.Det går inte förväxla in och ut från en bil.Precis när Lisbeth lämnar så är resten på väg ut även passagerar dörren är lite öppen.

   Radera
 5. Mördaren lever och finns bland de som erkänt mordet men polisen har avfört honom.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Har du någon "susning"om vem det kan vara?

   Radera
  2. Även Leif GW Persson tror att mördaren lever... Men finns bevis på ännu att det var en han?

   Radera
 6. Om Krantz sagt att Palme idag lever på en söderhavsö, då måste det ha varit knallpulver ;)

  SvaraRadera
 7. Anita gradin är det inte hon hade inte håret på det sättet samt så hade hon glasögon.
  Sven Aner har säkert en bättre bild än mig på kortet på Lisbeth och kollar han i mikroskop så kan han se att det finns inga glasögon bågar helt enkelt för det är Lisbeth Palme.
  Vidare finns det en bild i Sven Aners bok Mordets Dunkel tättnar kring Lisbeth Palme från tiden 0200 samma kappa igen och samma skor.Både jag och Sven Aner är övertygade om vem det är även Ulf Karlsson som tog bilden vet vem det är, men den fegisen törs ju inget säga numera.

  SvaraRadera
 8. Anonym 1:e november kl.21:44 har kanske rätt. Det är så mycket falskhet och konstigt och orättvist i denna utredning,eller "utredning" , så sanningen skyms väl hittills bakon den gråa dimman.... För att citera Knutbykvinnan:"Eller hur ?" Vem var den inhyrda Vakten som dog nyss idag,lördag, i Sagerska Palatset ? Man får vissa assossiationer .. Kan inte stava rätt idag märker jag..

  SvaraRadera
 9. Hm. Det kanske var så, att Reinfeldt skulle tagas av daga av någon. En riktig Vakt fick syn på detta, och det blev ett mindre handgemäng, ett skott brann av och träffade den inhyrda vakten. Sen ska detta "mörkas" och omvandlas till ett suicid av den inhyrda vakten. Nej, ursäkta detta har väl inget med , eller koppling till Palmemordet att göra ??

  SvaraRadera
 10. Rätta mig om jag har fel men Reinfeldt har alltså en tjänstebostad, trots att han redan är bosatt i Stockholm?

  Sonen var i tjänsteBostaden, ja tacka fan för det, den ligger ju Centralt, måste va ett perfekt ställe att ha Partyn på för sonen.

  Litar inte ett dugg på Media eller Polisen eller skräpo.Shjälvmord tror jag bara på om jag sett det själv.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vilken hög nivå på detta inlägg!?

   Kan du inte få in Anti Avsan i det här på något vis......??

   Självmord tror du på bara om du har sett det själv...det du har sett själv lär inte jag tro på i alla fall.....!

   Radera
  2. Det är väl inte så konstigt att man inte litar på Media eller Polisen efter Palme Mordet.

   Få in Avsan?

   Det är ju synd Polisen inte vågade göra en vittnes konfrontation med Avsan och finska flickorna, det hade man ju gjort på en gång om det hade varit så att spåren inte ledde mot Polisen.

   Radera
 11. Du har alltså inte hört talas om Sagerska tidigare?
  Där bor våra statsministrar kan jag upplysa dig om.

  Är nog ganska stora problem för grabben att ha fester där.

  SvaraRadera
 12. Sydafrika, sedan behöver ni inte fundera så mycket mer.

  SvaraRadera
 13. Om jag hade varit Avsan hade jag stämt Aner.. Vem god tar att bli utpekad som mördare utan att vidtaga åtgärder?... Avsan har allt att förlora och vill under inga omständigheter försvara sig i rätten under ed...så därför kan han inte göra något åt Aner vad han än skriver... Det skulle finnas fler som Sven Aner

  SvaraRadera

Läs sidan "Om kommentarer"