Även Affären Anti Avsan förtigs av moderaterna, liksom den nya affären

17.4.2010. Det första jag gjorde då jag fick kännedom om Avsan-affären var att kontakta Fredrik Reinfeldt och nedåt. Ett svar hade kanske kunnat bidra till en bakgrund, en förklaring, men jag har, alltsedan september 2007 och fram till idag, aldrig hört ett ord från partiet.

Jag tar ingen generell partipolitisk ställning, men jag konstaterar att åtminstone ett svenskt rikdsdagsparti regelmässigt slår igen alla dörrar då det börjar osa hett. "Ingen utredning", säger nu den Stockholmsansvarige m-politikern Sten Nordin om den uppblossande debatten kring det påstådda provvalsfusket inom Stockholmsmoderaterna. Historia skrivs av makten.

Nordins attityd skärptes på lördagen av gamle m-politikern Ulf Adelsohn, som vid m-kongressen i Göteborg vände sig till en, som han trodde, obemannad TV4-kamera och uttalade klara hot mot den rapporterade nyhetskanalen. "Ni ska få se"!

Hotet fick närmast karaktär av övergrepp i rättssak, eftersom en m-politiker redan under fredagen hade polisanmält anmälaren i den påstådda fuskhärvan.

Tilläggas kan att Sten Nordin i dag också fungerar som Stockholms bröllopsgeneral. Självfallet kommer uppgifterna om valfusk olägligt för moderaterna och för Sten Nordin. Och för Sverige.

KOMMENTARER HÄR UNDER

3 kommentarer:

 1. TEKNISKT TIPS:
  För att kunna skicka din kommentar måste du bekräfta genom att skriva in de bokstäver som står under "ordkontroll"

  SvaraRadera
 2. Är Anti höger eller vänsterhänt

  SvaraRadera
 3. Han är vänsterhänt

  SvaraRadera

Läs sidan "Om kommentarer"