Kom till Tuna Bygdegård nära AlundaKom till Tuna Bygdegård nära Alunda

nu på lördag den 19 november kl 13!

Då presenterar jag Palmeaffären

i all dess nakenhet, och sedan kan

lögnerna inte längre försvaras!

Sven Anér

17 kommentarer:

 1. Hej! Hur gick det i Lördags? Vad hände? Kom du med nya saker att berätta om Palmemordet? Hoppas få läsa om det här på din sida:

  SvaraRadera
 2. Sven,
  tala gärna om hur det gick pa Tuna Bygdegård. Hoppas det fick fler att engagera sig !

  SvaraRadera
 3. Hej!

  undrar samma sak om ovanstående? =)
  Ha det bra.

  SvaraRadera
 4. som ska det stå!!!

  SvaraRadera
 5. Satte polisen stopp för träffen?

  SvaraRadera
 6. Är det samma typ av tystnad (betr mötet i Almunge) som rikspolischefens munkavle nu i höst på Leif GW Persson betr den uteblivna publiceringen av dennes nyskrivna bok? Eller har Säpo varit framme?

  SvaraRadera
 7. Det är nog många mäktiga personer och andra som gör allt för att sanningen om Palmemordet ej får komma fram, gissar jag?

  SvaraRadera
 8. Är förbryllad över att, det snart 26 år efter Palmemordet, fortfarande TYCKS finnas folk i livet, som gör allt, för att sanningen inte får komma fram.De flesta som var inblandade i detta mord är ju idag döda.Men det är kanske därför som detta mord, aldrig kommer att bli utrett? RPS vet 1000- falt mer, än vi gräsrötter, någonsin kommer att få ta del av i vår strävan efter att få reda på sanningen.Gå tillbaks till de första vittnesuppgifterna ,timmarna efter mordet,innan de börjat "mutera", bland annat de 3-4 telefonsamtalen, till privatpersoner, samt det till Ambassaden i Bonn, visar det bara att det måste ha varit någon form av organisation som ligger bakom detta mord.Någon ensam "Galning" tror jag inte en millisekund på.De första vittnesmålen är de mest rätta.Sedan ändrar ju sig vittnen efterhand,så det blir bara ren "muterad" skit som återstår, och av noll och inget trovärde.

  SvaraRadera
 9. Man börjar bli en smula orolig för Sven.
  Vadan denna tystnad?

  SvaraRadera
 10. Något måste ha hänt? Hoppas att han är Ok! Han behövs!

  SvaraRadera
 11. alså tror jag att op begick självmord det är så många som ljuger och halva so regeringen kan knappast dölja en mördae. om sanningen kom fram skulle halva regeringen avgå sa holmer.
  Menar gamle stefan det är vad jag tror.

  SvaraRadera
 12. Finns många som vet om att flerfaldige europa mästaren i bågskytte knäppgöken strawberry sköt statsministern uppträdde i två olika konstellatoner var Ebbe carlsons kompis dilemmat visste även holmer om som också var kompis till ebbe. Skandalen är ett faktum mentalpatienten Strawberry dog samma år som Krister dock alldeles början på året vilket Krister visste

  SvaraRadera
 13. Något måste ha hänt Sven Anér. Vad?

  SvaraRadera
 14. Varför denna tystnad, Sven?

  SvaraRadera
 15. Tror att jag tar och uppsöker Svens boendeadress för att få reda på varför allt är tyst om Almungemötet.

  SvaraRadera
 16. Hoppas inte att det har hänt Sven Aner något allvarligt.Jag är oerhört imponerad av hans kamp mot överheten,för att få klarhet i detta oerhört komplicerade mord på Olof Palme.Sven Aner är absolut ingen rättshaverist,som vissa,med sina motiv, vill göra gällande.Han drivs av ett oerhört rättspatos,för att sanningen skall komma fram, och han ställer bara en del frågeställningar, som utan vidare kan klargöra,vad som är sant och inte sant. Men det blir bara ett ekorrdjul. då han ställer frågor till en myndighet som han själv misstänker är involverad i detta mord. Skall han komma vidare, skall han engagera en helt opartisk expertis.Rekonstruktioner, betr. provskjutningar av Lisbet Palmes Kappa. m.m. m. m.Det finns en massa rekonstruktioner man skulle kunna göra, för att klargöra vad som är sant och inte sant i detta ärende.

  Sven Aner, skall åtnjuta allt stöd från alla de Sveriges folk som inte har någon annan vilja, än att få klarhet i vem som var mördaren,och varför detta mord utfördes.
  Ett tips.
  Gå igenom Hans Holmers göranden under mordnatten, hans begäran om ambolition i detta ärende, samt Stig Engström, och hans utstämpling från Skandiahuset, minuten innan mordet skedde, den öppna dörren,på baksidan av Skandiahuset,som stängdes minuten efter palmemordet. så har ni ett fullständigt scenario varför Olof Palme blev lurad dit,för ett möte, som dessutom Lisbet Palme, vid deras möte,med gärningsmannen, Initialt tyckte känna igen som en bekant,men hon kunde inte komma på vem det var.Sedan har ju hennes vittnesmål "Muterat"så idag återstår ju inget annat än manipulerad "skit"Från henne.Och det är hon hundraprocentigt införstådd med, men hon har manipulerats till att lämna falska vittnesuppgifter på ett skändligt sätt. Men nu står hon snart inför Herren,Tänker hon berätta sanningen? eller kommer hon att ta det med sig i graven, med vad det kommer att medföra för hennes framtida själavandring? Ja, jag är faktiskt en sån människa,som tror på en evig själavandring,och jag tror också på att det finns en domens dag,Jag hoppas , för hennes själs skull,att hon nu berättar sanningen.

  SvaraRadera
 17. Jag undrar om någon som var med i mötet kunde höra av sig hit? Hur det gick? Hur är det med Sven osv?

  SvaraRadera

Läs sidan "Om kommentarer"