Min senaste bok, Affären Anti Avsan, 2008, placerar dåvarande piketpolisen, nuvarande rådmannen och moderate riksdagsledamoten Anti Avsan vid Dekorima minuterna innan statsminister Olof Palme mördas i hörnet av Sveavägen och Tunnelgatan i Stockholm den 28 februari 1986.

Jag säger inte att Anti Avsan sköt det dödande skottet, men jag slår larm om hans märkliga närvaro på platsen, och jag begär omedelbar utredning av den märkliga och hotfulla serie av hotmail som med namnet Anti Avsan i centrum riktar anonyma hot mot bland andra poliskommissarie Gösta Söderström, legendarisk insatschef vid Dekorima, mot andra goda vänner samt mot mig själv och mina närmaste. Men hela det officiella Sverige följer den outsagda ordern STÖRSTA MÖJLIGA TYSTNAD!
Sven Anér Förlag, ISBN 978-91-633-211-7

Tillägg i andra upplagan, sid 200, 2009: Brev till Riksåklagaren 30.3.2009
.......
Eftersom jag ingenting hör från det svenska rättssamhället i denna fråga måste jag utgå från att det var dåvarande piketpolisen, numera rådmannen vid Stockholms tingsrätt och moderate ledamoten av Sveriges riksdag Anti Harald Avsan som sköt Sveriges dåvarande statsminister Olof Palme till döds vid den s k Dekorimahörnan i Stockholms city den 28 februari 1986.
.......
Boken kan köpas från Bok.nu: http://www.bok.nu/Sven_Aner/Affaren_Anti_Avsan

5 kommentarer:

 1. Tur att det finns människor med sanningslidelse som inte står ut med alla lögner som följt i Palmemordets spår.

  SvaraRadera
 2. Upptäckte alldeles nyss att miljöpartisten och riksdagsmannen Jan Lindholm har så sent som 2009-12-19 recenserat din bok i mycket positiva ordalag:

  http://www.dalademokraten.se/sida/id/100308/

  Positiva recensioner finns också att läsa på nätet från Per Gahrton http://www.miljomagasinet.se/artiklar/080820_klagovisor.html och Sven Wärnström http://www.flamman.se/recension.php?id=5521

  SvaraRadera
 3. Det är något oerhört obehagligt över att du bemöts med tystnad.
  Rimligtvis borde varje tidning/ tv kanal som påstår sig utöva någon form av opartisk journalistik intressera sig för frågan.
  Vad kan ha större nyhetsvärde än att vår dåvarande statsminister med största sannolikhet blev mördad av en man som idag sitter i riksdagen.
  Tack för ditt outtröttliga arbete med att försöka nå ut med sanningen.

  SvaraRadera
 4. har studerat polisspåret. Svenska folket har blivit lurad av poliskåren I tjugo år. Man blir mörkrädd. Vi lever vist I en lögn. Och någon fri journalistik finns inte. Hoppas bara att palmemordet klaras upp. för det är klasklart vilka krafter som ligger bakom.

  SvaraRadera
 5. Man ska vara försiktig med att lämna för snabba slutsatser. Orsaken till tystnaden hos massmedia rörande denna person kan ha att göra med att brottet skedde för över 25 år sen, och att mannen ifråga idag är yrkesverksam politiker.

  Jag skall läsa Anérs bok men tills dess måste jag ställa mig skeptisk till påståendena.

  SvaraRadera

Läs sidan "Om kommentarer"