Det måste hända något snabbt nu, Bengt Svenson!

28.9.2012, senare:
Till Rikspolischefen!
Ärende Rpc 384/12 samt APAL-428-209/12
Rikspolischef Bengt Svenson – Ja, som rubriken säger: det måste hända något snabbt nu!
Av många anledningar. Mina båda promemorior under rubr ärendenr ger i dag anledning till ett stort antal reaktioner. Brev kommer in, telefonen ringer. Och samtliga undrar: Hur har denna otvetydiga dubbla, nära nog trippla förfalskning kunnat äga rum, mitt i den absolut mest centrala Palmedokumentationen: klockslaget för Olof Palmes ankomst till Sabbatsberg? Hur har detta kunnat ske?
Andra frågor, återkommande, är bl a:
Om nu denna förfalskning skulle göras, varför då inte göra den skickligt, logiskt? Varför ge sig till att till bl a mig lämna ut två olika versioner? När ett original bara kan vara ett enda original? Och varför förfalska över huvud taget?
Svaret är ju beklämmande enkelt: Spaningsledningen har falskeligen önskat förkorta hela mordproceduren med 6 minuter Då är alla medel tydligen tillåtna. Och ingenting har ju blivit bättre av att den sedermera avpolletterade Tommy Lindström fick hand om saken och ljög för två hederliga journalister, Wall och Anér, ljög oss rätt upp och ner.
Fler skäl varför det är bråttom? Här några:
Måns Månssons spelfilm om ”Privatspanarna” där jag medverkar som mig själv, har svensk urpremiär på biografen Grand vid Sveavägen den 8 november i år, i samband med en filmmässa. Efter föreställningen är en debatt kring Palmemordet planerad, där jag tänker närvara och förklara att svensk polis har måst förfalska känsliga dokument två gånger om för att på kort sikt, mycket kort sikt hålla opponenter av min och Walls typ från livet.
Till jul kommer Leif GW Perssons dramatiska SVT-serie om Palmemordet, med fyra spelkvällar. GW har i gårdagens AB för första gången kommenterat sina tidigare TV-uttalanden från 28.2 i år och i fjol:
”Olof Palme sköts i samband med en konspiration av poliser, militärer och säkerhetspersoner”.
Det dramatiska uttalandet har GW alltså ej vidare kommenterat – förrän nu i Lambertz-ärendet. Hela svenska folket kommer att till jul och nyår ställas öga mot öga med den allvarligaste brottslighet som någonsin drabbat Sverige – i statlig regi!
Göran Lambertz går till attack med Inga-Britt Ahlenius vid sin sida, och han tycks inte ha några planer på att dra sig tillbaka.
Min blogg, som får allt fler besökare, talar klarspråk: Spott ut!
Det här är några utblickar mot dagens klart farliga situation. Jag får påringningar, där de påringande kräver mycket drastiska åtgärder, de ser hela statsskutan kapsejsa. Läget är snart ohållbart.
Jag kräver nu: Ge mig besked huruvida någon enda av mina uppgifter i mina senaste båda dossierer under rubricerade ärendenr är felaktig. Får jag inget besked under den vecka som nu följer kommer jag att notera att Palmemordet har begåtts inom en konspiration med i varje fall poliser som medverkande samt att dagens polisledning inte vill gå in i frågan.
Jag går ut på bloggen med detta fredagen den 5 oktober, såvida du inte dessförinnan har gett mig en info som skulle kunna föranleda mig att tänka om!
Den 5 oktober, Bengt Svenson!
Engagerad och synnerligen oroad hälsning!
Sven Anér
Karlsrogatan 85 A, 752 39 Uppsala. 018-15 12 79.

7 kommentarer:

 1. Så jävla häftigt jag tänker komma 8e November se filmem och höra dig Sven Aner.
  Nu kör vi på Lambertz GW Sven Aner mfl Nu är tiden Mogen.
  lambertz se till få en hämnd nu på hela etablissemanget som förnekar Polisspåret och som snackat skit om dig i media om bla Quick fallet, gör det rätta nu med Palme Mordet lambertz, jag håller på dig nu och övriga.

  SvaraRadera
 2. All heder åt lambertz som gör det rätta nu med Palme Mordet, utredd Polisen.

  Det är värre med Claes Borgström där finns inget hopp, han som var med i Aschbergs TV program och skulle förmå krille att erkänna.

  Nu hoppas jag ni har den staken som krävs att krossa etablissemanget som länge har undanhållit viktig information gällande Polisspåren till Allmänheten.
  Även det fega media har inte vågat skriva nånting.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, exempelvis Expressen, som skrutit med sin Getinggadd,under alla år,för att visa att de MINSANN, går in och avslöjar Maktens Överträdelser,men de har förvandlat sig till en timid och undfallande Humla.I dagsläget är de kastrerade av den arroganta och styrande maktfullkomliga Makten.Och de underordnar sig, och finner sig i att presentera en fullständigt kuvad och impotent avisa.

   När kommer upplageraset?Folk har börjat förstå.

   Leta efter GADDEN igen, Expressen, så finns det hopp för er.Jag saknar Expressen, som den var, innan mordet på Olof Palme.En annan fundering jag fått, är om Expressen är med Säpo allierad?

   Radera
 3. Claes Borgström är ett skämt som Advokat, CB säger ju att det var Christer som döda OLOF, glöm det säger JAG!! det var den Fd polismannen Anti A som döda OP tyvärr. Denna AA var stor en Palme hatare o sosse hatare på sin tid som polis....

  SvaraRadera
 4. Det var inte Chister som mördade Palme, varken Pettersson eller Andersson. Inte heller var det Anti Avsan, utan Tom.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Är du sur på Tom ? eller tror du verkligen att han är skyldig ? vad hette hans restaurang ? har han jobbat som polis i Sthlm ?

   Radera

Läs sidan "Om kommentarer"